aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροειδοποιητικό καμπανάκι από Φαν Ντερ Σαρ στον Άγιαξ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Προειδοποιητικό καμπανάκι από Φαν Ντερ Σαρ στον Άγιαξ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών. Ο νυν Γενικός Διευθυντής του Άγιαξ σχολίασε στην ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalprimeur.nl» τις πολλές αποχωρήσεις από την ομάδα, τις προσθήκες που έγιναν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επικείμενο παιχνίδι του Αίαντα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο παλαίμαχος κίπερ ανέφερε ότι ο Άγιαξ έχει ως στόχο να κάνει μια παρόμοια και γιατί όχι καλύτερη πορεία από την περσινή στο Τσάμπιονς Λιγκ και προειδοποίησε ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Οι φιλοδοξίες μας είναι τόσο μεγάλες όσο και πέρυσι, όπως και τα συναισθήματα όλων, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών. Θέλουμε να φτάσουμε ξανά σε αυτό το υψηλό επίπεδο και όλοι είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτερα αύριο, από ό,τι στην Κύπρο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ