aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροειδοποίησε με παραίτηση μετά τον ΑΠΟΕΛ ο Χρύσης Μιχαήλ!

Προειδοποίησε με παραίτηση μετά τον ΑΠΟΕΛ ο Χρύσης Μιχαήλ!

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε μετά την ιστορική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 1-0 ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ. Ο Κύπριος τεχνικός αφού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του τονίζοντας πως προπονήθηκαν ακόμα και τα Χριστούγεννα, όμως σε έντονο ύφος ανέφερε ότι εάν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα που αφορούν τις συνθήκες προπόνησης της ομάδας θα υποβάλει την παραίτησή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω με τον πρόεδρο αν και δεν διορθωθούν κάποια πράγματα θα παραιτηθώ. Δεν είναι για το οικονομικό, ούτε για τις πληρωμές, ούτε για τις μετεγγραφές. Δεν δικαιούνται να μην έχουν συνθήκες ποδοσφαιρικές πρώτης κατηγορίας και να προπονούνται σε συνθήκες αγροτικού. Απευθύνομαι σε όλους τους αρμόδιους, την Ομοσπονδία, στη κοινότητα Πολεμιδιών. Φθάνει υποσχέσεις, έχουμε κουραστεί να βραδιάζει και να μην ξέρουμε που θα προπονηθούμε την επόμενη μέρα. Πλέον, δεν μπορώ να κρατήσω άλλο αυτή την κατάσταση. Σέβομαι τη δουλειά μου, σέβομαι αυτά τα παιδιά. Εάν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω».

Ο Χρύσης Μιχαήλ άρχισε την τοποθέτησή του εκφράζοντας θαυμασμό για τους παίκτες του: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας. Λαμβάνοντας υπόψη όσα πέρασε ο ΑΠΟΕΛ όλες αυτές τις ημέρες, σίγουρα ήταν μια ομάδα ανάγκης που παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, όμως αντιλαμβάνεστε ότι δεν παύει να είναι το ΑΠΟΕΛ. Έγινε πολύ κάλο παιχνίδι από τους ποδοσφαιριστές μου, που είχαν τις ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι. Σίγουρα όσο περνούσε ο χρόνος το άγχος μας κυρίευε για να κερδίσομε το παιχνίδι. Δεχτήκαμε πίεση αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας έκαναν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Είμαι περήφανος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά που ήταν στο γήπεδο ακόμα και τα Χριστούγγενα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ