aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόεδρος Σεβίλλης: «Πάμε για την 6η νίκη με τον ΑΠΟΕΛ»

Πρόεδρος Σεβίλλης: «Πάμε για την 6η νίκη με τον ΑΠΟΕΛ»

Στόχος και επιδίωξη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σεβίλλης, Χοσέ Κάστρο, είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του. Παράλληλα παραδέχτηκε ή, καλύτερα, αποκάλυψε πως η ομάδα της Ανδαλουσίας θα αγωνιστεί αύριο με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της.

Χαρακτηριστικά, ο Κάστρο ανέφερε ανάμεσα σε άλλα: «Είναι ένα ευχάριστο ταξίδι καθώς έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Το ίδιο κι αυτοί (σημ. συν. Εννοεί τον ΑΠΟΕΛ). Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε παίκτες που δεν παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Φυσικά πάμε για τη νίκη Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα πετύχουμε την 6η συνεχόμενή μας νίκη στη Ευρώπη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από τις νίκες βλέπουμε μια ομάδα που αναγνωρίζεται από τους άλλους, που παλεύει και έχει ποιότητα. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια δύσκολη διοργάνωση, αλλά είμαστε η ομάδα που το κέρδισε περισσότερες φορές, οπότε θέλουμε να το κερδίσουμε ξανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ