aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠροεδρικά μηνύματα σε ποδοσφαιριστές

Προεδρικά μηνύματα σε ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Για να καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να βρει τον δρόμο του, οφείλουν να κατανοήσουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» πως ο σύλλογος είναι κάτι το διαφορετικό. Και πολύ περισσότερο ότι κάθε στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα δεν περνά «αναίμακτα». Η εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας ήταν γι’ άλλη μια φορά προβληματική, χάθηκαν άλλοι δύο βαθμοί, οπότε ο καθένας από τη δική του πλευρά οφείλει να αναγνωρίσει και να αναλάβει τις δικές του ευθύνες πριν να είναι πολύ αργά.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, λοιπόν, έγινε το πρώτο βήμα προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος, με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη να βγαίνει (ως είθισται) μπροστά. Πήγε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» έχοντας να περάσει μηνύματα, κυρίως στους ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους ξεκαθαρίσει πως το παν είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος και αξίωσε να τα δώσουν όλα, δείχνοντας παραλλήλως και το πόσο σέβονται τον ΑΠΟΕΛ. Μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες, τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ζητώντας άμεση ανασύνταξη δυνάμεων. Δεν είναι φυσιολογικό ούτε αποδεκτό, όπως είπε, να βλέπει διαφορετική προσπάθεια στην Ευρώπη και διαφορετική στην Κύπρο. Αναμένει να δει αντίδραση και στους αγώνες πρωταθλήματος που είναι ο πραγματικός στόχος της ομάδας. Ανέφερε πως εάν έβλεπε μια ομάδα που προσπαθεί και χάνει θα ήταν αποδεκτό. Αλλά να μην κερδίζει και να μην προσπαθεί, αυτό είναι απαράδεχτο.

Από μέρους του φάνηκε πως σχεδιάζεται η επόμενη ημέρα και ότι οι ποδοσφαιριστές τώρα θα πρέπει να δείξουν και να αποδείξουν το εάν αξίζουν να βρίσκονται και μετά τον Ιανουάριο στην ομάδα. «Όλοι είστε υπό παρακολούθηση και δεν θα φοβηθούμε να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές», φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων. Η νέα μετεγγραφική περίοδος πλησιάζει και κάποιοι θα πρέπει ν’ αρχίσουν να ανησυχούν για το μέλλον τους εάν δεν… συνέλθουν αγωνιστικά.

Οι αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ τα είπαν με τον Γιώργο Δώνη. Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν μεταξύ τους και όπως αφέθηκε να διαρρεύσει ανέλαβαν ο καθένας από την πλευρά του την ευθύνη για την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και προέκυψε η απώλεια δέκα βαθμών σε επτά αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ