aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠρόδρομος στο «Goal»: «Oφείλουν οι παίκτες…»

Πρόδρομος στο «Goal»: «Oφείλουν οι παίκτες…»

«Οι παίκτες ανήκουν στις ομάδες, δεν ανήκουν στα συνδικάτα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στο «Goal».

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις και συγκεκριμένα την πρόταση της ΚΟΠ και των σωματείων στον ΠΑΣΠ για το θέμα της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών, επισήμανε ότι οι παίκτες οφείλουν να συμβάλουν για τη βιωσιμότητα των ομάδων, γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι ορατό το ενδεχόμενο να χάσουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

«Όπως οι παίκτες καρπώνονται τις προηγούμενες επιτυχίες των ομάδων έτσι και τώρα. Αλλιώς δεν θα έχουμε το ποδόσφαιρο που είχαμε. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να συμβάλλουν για τη βιωσιμότητα των ομάδων τους. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να στερήσουμε το εισόδημα κανενός παίκτη. Το έφεραν οι συνθήκες να γίνει όλο αυτό. Εδώ υποφέρουν επιχειρήσεις των δισεκατομμυρίων», ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ