aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πρέπει να υπάρχει υπομονή και κατανόηση των δεδομένων»

«Πρέπει να υπάρχει υπομονή και κατανόηση των δεδομένων»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει την Βιιτόρουλ Κωστάντσα, η οποία θα είναι η επόμενη αντίπαλος των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε περίπτωση που προκριθούν.

«Το καινούργιο για μας θα είναι την Τετάρτη με την Ντούντελαντζ. Η κλήρωση και ο υποψήφιος αντίπαλος πρέπει να περιμένουν. Δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις η Βιιτόρουλ ακόμη, αφού αρχίζει το ρουμανικό πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα για την ομάδα αυτή (σ.σ. κανονικά αρχίζει σήμερα). Προσηλωνόμαστε στον αγώνα της Τετάρτης και θα δουλέψουμε σκληρά μέχρι την Τρίτη που αναχωρούμε για Λουξεμβούργο», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως η Ντούντελαντζ είναι καλή ομάδα που είχε και καλό ποσοστό κατοχής.

«Εμείς πρέπει να έχουμε καλύτερη ομαδική αμυντική λειτουργία. Τώρα που γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τα χαρίσματά του, ελπίζουμε πως θα βελτιωθούμε τόσο στην άμυνα όσο και στις επιθετικές μας εμπνεύσεις. Η αγωνιστική φιλοσοφία είναι συγκεκριμένη: Κτίσιμο από πίσω και να προσπαθήσουμε να βρούμε την τελική προσπάθεια για να είμαστε επικίνδυνοι. Στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης δεν το καταφέραμε αυτό πέραν από 2-3 φάσεις και πρέπει να βελτιωθούμε για να προκριθούμε στο Λουξεμβούργο», συμπλήρωσε.

Και ακολούθως είπε: «Να δουλέψουμε αρκετά στα πλεονεκτήματα τα δικά μας και να μελετήσουμε τα μειονεκτήματα του αντιπάλου. Υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχουμε δει. Είμαστε σε μία φάση που δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και μετρά μόνο το αποτέλεσμα».

Όσο για τα αγωνιστικά, ο Πετεβίνος είπε πως θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 48ωρο αν θα προλάβει την αναμέτρηση ο Τόμι Ορ, ενώ ο Χεσούς Ρουέδα προπονείται κανονικά εδώ και 4-5 μέρες και αποτελεί μία εν δυνάμει επιλογή και θα έχει κι άλλες μέρες μπροστά του ώστε να βελτιωθεί και να εναπόκειται στον προπονητή αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Όσον αφορά στον κόσμο και στις αντιδράσεις είπε: «Υπήρχε η μερίδα κόσμου οι οποίοι αποδοκίμαζαν και δεν τους άρεσε η εμφάνιση, υπάρχει και η μερίδα οπαδών που παρουσιάζονται υπομονετικοί. Κάθε καλοκαίρι υπάρχει προσμονή και προσδοκίες, αλλά πρέπει να υπάρχει υπομονή και κατανόηση των δεδομένων. Έχουμε νέο προπονητή και νέους παίκτες που περιμένουμε να προσαρμοστούν. Όσοι είναι ετοιμοπόλεμοι, καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουμε σε επιτυχημένη σεζόν στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ