aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Υπάρχουν μέτωπα στα μετεγγραφικά - Υπεύθυνος εγώ για όλα»

Πουρσαϊτίδης: «Υπάρχουν μέτωπα στα μετεγγραφικά – Υπεύθυνος εγώ για όλα»

Το έναυσμα για την επόμενη μέρα με στόχο ο ΑΠΟΕΛ να επανέλθει δριμύτερος τη νέα σεζόν έδωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερμή που ήταν και ο τελευταίος στη φετινή σεζόν τόνισε πως πλέον ο ίδιος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Υπογράμμισε πως η φετινή σεζόν και τα λάθη που έγιναν δεν πρέπει να ξεχαστούν και διαμήνυσε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι «ΑΠΟΕΛ χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ΑΠΟΕΛ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσω το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Μερκή. Ένα παιδί που πρόσφερε πολλά στην ομάδα μας. Έκανε σπουδαία καριέρα σε δυο ομάδες, φορούσε το περιβραχιόνιο και των δύο ομάδων και κέρδισε τον σεβασμό όλων. Ήταν αξιοζήλευτη η καριέρα του. Να ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος.

Τέλειωσε μια πολύ άσχημη χρονιά. Δεν θα ξεχάσω πως ήταν η κατάσταση την πρώτη μέρα. Ήρθα στα πάρα πολύ δύσκολα γιατί έτσι έπρεπε να κάνω και είμαι σίγουρος ότι τώρα θα το κάνει και ο κόσμος. Στα δύσκολα πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος. ΑΠΟΕΛ χωρίς κόσμο δεν υπάρχει. Η ευθύνη είναι στα δικά μου χέρια. Αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ, είτε πάνε καλά τα πράγματα είτε πάνε κακά. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη χρονιά. Δίνουμε μια υπόσχεση. Θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να έρθει η ομάδα εκεί που της αξίζει.

Ο απολογισμός των νεαρών; «Ήμασταν στο Β’ γκρουπ, έμεινα ευχαριστημένος από τους περισσότερους. Εγώ προσωπικά θα τους στηρίξω. Κάποιοι από αυτούς έχουν λαμπρό μέλλον. Είναι στα δικά τους πόδια, όχι στα δικά μου».

Για το αν υπάρχουν μετεγγραφικά νέα: «Όλα στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Υπάρχουν αρκετά μέτωπα να το πω έτσι, αλλά χρειάζονται απαντήσεις. Εκεί που είσαι κοντά ξαφνικά μπορεί να βρεθείς μακριά, επομένως δεν χρειάζεται ούτε ονοματολογία, ούτε διαρροές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ