aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Τυχερός ο ΑΠΟΕΛ, η καλύτερη μας εμφάνιση»

Πουρσαϊτίδης: «Τυχερός ο ΑΠΟΕΛ, η καλύτερη μας εμφάνιση»

Ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση της Νέας Σαλαμίνας χαρακτήρισε τη σημερινή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά την ήττα με 3-0 της ομάδας της Αμμοχώστου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Θα συμφωνήσω με τον κ. Ντολ, ήταν τυχερός ο ΑΠΟΕΛ σε κάποιες στιγμές. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, περιμέναμε τον ΑΠΟΕΛ να παίξει με 3-5-2, κλείσαμε τον κεντρικό άξονα, δεν είχαμε κινδυνεύσει και είχαμε καλές κόντρα επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την έξοδο του Αλεφ και την είσοδο του Τάαμαρι ήμασταν ακόμα πιο επικίνδυνοι στις κόντρα επιθέσεις και χάσαμε ακόμα πιο πολλές ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ που φτιάξαμε τόσες ευκαιρίες απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αν σκοράραμε θα ήταν πιο εύκολο για εμάς. Όταν παίζεις απέναντι σε τόσους ποιοτικούς παίκτες το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται. Ειδικά τα δύο σουτ ήταν εκπληκτικά  και ο Γιώργος (σ.σ. Μερκής) ξέρουμε πόσο δυνατός είναι στον αέρα και εκεί δεν είχαμε καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας φέτος, άλλα δυστυχώς χωρίς κέρδος. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Παρασκευή και θα προετοιμαστούμε για αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ