aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Ο Αρχάγγελος δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή μου, όμως το σήμα στην καρδιά...»

Πουρσαϊτίδης: «Ο Αρχάγγελος δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή μου, όμως το σήμα στην καρδιά…»

Τιμή χαρακτήρισε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τη θέση του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ μετά τη νίκη των γαλαζοκιτρίνων επί του Ερμή με 3-0 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης τεχνικός παραδέχθηκε ότι έχουν αλλάξει πολλά στον «Αρχάγγελο» από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα και υπογράμμισε ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Δεν θυμίζει σε τίποτα ο Αρχάγγελος από την εποχή που ήμουν εγώ, αλλά θυμίζει πολλά το σήμα στην καρδιά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά. Υπήρχε μεγάλη πίεση, υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση. Το σκορ και η νίκη είναι ένα βάλσαμο, η επιστροφή στις νίκες ήταν ότι καλύτερο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που θέλουν βελτίωση».

Ανέλαβες σε μια δύσκολη περίοδο, μπορούν οι παίκτες που ανταποκρίθηκαν σήμερα να παρουσιάσουν σταθερότητα; «Είμαι σίγουρος ότι μπορούν να βελτιωθούν γιατί έχουν αρκετές πιθανότητες κάποια παιδιά, κάποια μπορεί να είναι και στο μάξιμουμ. Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ψυχολογία. Είδα αρκετά πράγματα να βγαίνουν αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Ο κόσμος περιμένει πολλά από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Θεωρείς ότι ήρθες στην κατάλληλη στιγμή; «Αυτή τη στιγμή η ομάδα με χρειάζεται πολύ περισσότερο από πριν. Χαίρομαι πολύ γιατί ήμουν η μοναδική επιλογή και αυτό μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Κρινόμαστε καθημερινά όλοι μας και το έχω συνηθίσει από τα 18 που είμαι επαγγελματίας. Ποτέ δεν φοβήθηκα τις ευθύνες, ποτέ δεν κρύφτηκα. Είναι δύσκολη περίοδος, οι στόχοι έχουν αλλάξει και ευελπιστώ να ξεφύγουμε από τα χαμηλά που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου και από εκεί και πέρα να βάλουμε κάποιες βάσεις για τη συνέχεια και τη νέα χρονιά. Όλα θα πάνε καλά πιστεύω και θα επιστρέψει η ομάδα στους στόχους που της αρμόζει».

Για τις μετεγγραφές, είπε; «Έχω μόνο δυο θέσεις και θα τις εξαντλήσω, αλλά δεν θα πω σε ποιες θέσεις, αυτό είναι δική μου δουλειά. Σίγουρα όμως χρειαζόμαστε βοήθεια. Τα παιδιά πέρασαν μεγάλη αμφισβήτηση και είναι κατανοητό. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Παίκτες, προπονητές και να δώσουμε στην ομάδα αυτό που της αρμόζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ