aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠουρσαϊτίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Πουρσαϊτίδης: «Ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα»

Στον «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και νυν τεχνικός της Αναγέννησης Δερύνειας Σάββας Πουρσαϊτίδης για τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή:

«Ο ΑΠΟΕΛ από τη δική μου εποχή και μετά έχτισε ένα σερί, μία δυναμικότητα στην Ευρώπη που ήταν μεγάλη για τα δεδομένα της Κύπρου και συνεχίζεται ως σήμερα. Έχει παίξει πάρα πολλές φορές σε ομίλους του Champions League και του Europa League, έχει μία εξαιρετική έδρα και θα τη ζήλευαν πάρα πολλές ομάδες και στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η απορία όλων είναι αν ο ΑΠΟΕΛ ήταν στην Ελλάδα, αν θα μπορούσε να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή η συζήτηση γίνεται αρκετά συχνά όταν οι κυπριακές ομάδες έχουν κερδίσει τις αντίστοιχες ελληνικές ομάδες.

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα διεκδικούσε με μεγαλύτερη δύναμη το πρωτάθλημα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ