aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Να καταλάβουν κάποιοι ότι είμαι επαγγελματίας»

Πουρσαϊτίδης: «Να καταλάβουν κάποιοι ότι είμαι επαγγελματίας»

Παράπονα για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα που βρήκε τους γαλαζοκίτρινους νικητές με 2-1 εξέφρασε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι περιμένει βελτίωση στην ομάδα του και μιλώντας για την προηγούμενη ομάδα του ευχήθηκε να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Κάπως έτσι άρχισε και το δεύτερο, χάσαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό για δεύτερο γκολ. Ο αντίπαλος μας ισοφάρισε χωρίς να μας ασκήσει πίεση.

Το ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά ο Βάγκνερ δεν συγχωρεί το παραμικρό. Σταθήκαμε τυχεροί στο τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το τελευταίο κομμάτι του αγώνα και πρέπει να βελτιωθούμε.

Εύχομαι η Νέα Σαλαμίνα να καταφέρει να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, είναι μια ομάδα που πέρασα σχεδόν τρία χρόνια. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι είμαι επαγγελματίας και παίζω για να κερδίζω. Άρα, ουδέποτε είπα ότι είμαι χαλαρός».

Για τον τραυματισμό του Ενσούε, είπε: «Ένιωσε μια αμυδρή ενόχληση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τίποτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ