aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Μετάνιωσα που πήγα στον ΑΠΟΕΛ. Μεθοδευμένη απόλυση»

Πουρσαϊτίδης: «Μετάνιωσα που πήγα στον ΑΠΟΕΛ. Μεθοδευμένη απόλυση»

Ατάκες «φαρμάκι» από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη με αφορμή την απόλυσή του από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης προπονητής ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Super Monday» στο διαδικτυακό κανάλι της Digital και μεταξύ άλλων δήλωσε πως μετάνιωσε που πήγε στον ΑΠΟΕΛ, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση απόλυσής του μεθοδευμένη.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του Πουρσαϊτίδη

«Φανταστείτε να έδιωχναν τον προπονητή της ΑΕΚ στην πρώτη αγωνιστική. Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πολύ υγιής, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Αν σε μια ομάδα δεν υπάρχει ηρεμία, δύσκολα να βγάλεις αυτή την εικόνα που βγάζει η ΑΕΚ. Ο Καταλά διαχειρίζεται πολύ καλά και το επικοινωνιακό και τους ποδοσφαιριστές του

Στο Παφιακό πήγαν όλα στραβά, ήταν ένα σοκ για όλους μας. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να διορθώσω τα πράγματα και τέλειωσε άδοξα η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ.

Ναι, μετάνιωσα που πήγα στον ΑΠΟΕΛ. Το είδα πιο συναισθηματικά τότε, έπρεπε να το δω πιο επαγγελματικά. Πήρα και κάποιες υποσχέσεις ότι θα στηριχθώ. Το δυστύχημα είναι πως όταν φεύγεις την 1η αγωνιστική, δεν έχει να κάνει με την αξία σου σαν προπονητής. Ήταν μια μεθοδευμένη απόλυση, ήταν στα αυτιά μου καιρό πριν γίνει. Ήταν μια μεθοδευμένη απόλυση και σίγουρα μετάνιωσα που πήγα. Αλλά η ζωή συνεχίζεται και ανυπομονώ για την επόμενη δουλειά».

Εάν έγιναν λάθη στον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπήρξε καθυστέρηση στον προγραμματισμό. Έπρεπε να γίνουν πολλές μετεγγραφές. Κάποιοι έχασαν την προετοιμασία με κορωνοϊό, υπήρχαν τραυματισμοί. Είχα πει ότι μετά την 7η-8η αγωνιστική θα άρχισε να δένει η ομάδα. Πήρα άλλες υποσχέσεις από τη διοίκηση, αλλά επιβεβαιώθηκαν οι περισσότεροι φίλοι που μου έλεγαν να μην πάω στον ΑΠΟΕΛ γιατί αυτή η διοίκηση αλλάζει συχνά προπονητές».

Για το που μπορεί να φθάσει ο ΑΠΟΕΛ φέτος, είπε: «Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στον ΑΠΟΕΛ. Θα είναι σοκ αν μείνει εκτός εξάδας με το ρόστερ που έχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ