aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Κατέχουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Κάποιοι δεν μπορούν, θα παίζουν όσοι θέλουν»

Πουρσαϊτίδης: «Κατέχουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Κάποιοι δεν μπορούν, θα παίζουν όσοι θέλουν»

Απογοητευμένος και αρκετά έντονος ήταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ που βρήκε τον ΑΠΟΕΛ να χάνει με 2-0. Ο Ελλαδίτης τεχνικός χαρακτήρισε παγκόσμιο ρεκόρ του φαινόμενο με τα πέναλτι για χέρια. Δήλωσε πως κάποιοι παίκτες δεν μπορούν, ενώ θα αγωνίζονται μόνο όσοι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι θέλουν να αγωνίζονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της. Είμαι απογοητευμένος. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, προσπαθήσαμε να βάλουμε πίεση δεχθήκαμε γκολ γρήγορα από στημένη φάση και χάλασαν οι ισορροπίες. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε, αλλάξαμε κάποια πράγματα να γίνουμε πιο επιθετικοί,. Όμως κατέχουμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ στα πέναλτι με χέρια. Πολύ γρήγορα δεχθήκαμε δεύτερο γκολ και βάλαμε σε δύσκολη θέση τους εαυτούς μας. Είναι κρίμα γιατί σε καθοριστικά σημεία δεχθήκαμε γκολ. Κάναμε αλλαγές για να βοηθήσουμε. Κάποια παιδιά δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοήσουν. Δεν ξέρω αν είναι ντεφορμάρισμα. Πρέπει να ανεβάσουμε όλοι την απόδοση μας. Δεν φτάνει να ζητάνε την μπάλα οι ίδιοι. Δεν φτάνει και πρέπει αν το δούμε σύντομα. Από εδώ και το εξής τα παιδιά που δείχνουν ότι θέλουν να παίζουν αυτοί θα παίζουν. Τέτοιος προπονητής είμαι εγώ. Συνεχίζουμε και από αύριο το πρωί δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ