aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Κανένας κράχτης, κανένα αστέρι πιο σημαντικός από τον κόσμο»

Πουρσαϊτίδης: «Κανένας κράχτης, κανένα αστέρι πιο σημαντικός από τον κόσμο»

Παρών στη συνέντευξη Τύπου του Πρόδρομου Πετρίδη ήταν και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός λίγο μετά την τοποθέτηση του πρόεδρου των γαλαζοκιτρίνων για μετεγγραφή κράχτη παρά το μειωμένο προϋπολογισμό πήρε το λόγο και τόνισε πως σημαντικότερο όλων για την ομάδα είναι η επιστροφή του κόσμου στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική δήλωση: «Βρίσκομαι εδώ για να ακούσω και εγώ με προσοχή γιατί με αφορά. Ο πρόεδρος είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά και το πιστεύω ακράδαντα. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς τον κόσμο του. Καμία μετεγγραφή και κανένας παίκτης κράχτης δεν είναι πιο σημαντικός από τον κόσμο.

Για μένα σαν προπονητής και σαν Σάββας Πουρσαϊτίδης με όσα έχω ζήσει σε αυτή την ομάδα, κανένας αστέρας δεν είναι πιο σημαντικός από τον κόσμο. Όποιον παίκτη και να φέρεις χωρίς τον κόσμο δεν θα πρωταγωνιστήσει αυτή η ομάδα και το λέω με όλη την ειλικρίνεια που με διακατέχει. Αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αν θέλουμε μια πολύ καλή πορεία, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ