aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ενενηντάλεπτο»

Πουρσαϊτίδης: «Ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ενενηντάλεπτο»

Πεπεισμένος ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει το σε βάρος του αποτέλεσμα στη ρεβάνης του ΓΣΠ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι ήταν κυρίαρχοι σε όλο το ενενηντάλεπτο και επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους, έφτιαξαν προϋποθέσεις και ευκαιρίες ακόμα και όταν η αντίπαλος του ήταν με ένδεκα ποδοσφαιριστές.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης:

Αρχικά είπε: «Παίξαμε με αυτοπεποίθηση, κρατήσαμε την μπάλα και όταν ο αντίπαλος ήταν με ακόμη με ένδεκα. Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο του επιβληθήκαμε. Κάποιες προϋποθέσεις δεν μετουσιώθηκαν σε ευκαιρίες, αλλά η ουσία είναι πως δεχθήκαμε τέρμα. Ο αντίπαλος μας σε μια αδράνεια σκόραρε. Μετά τη αποβολή της Ανόρθωσης κάναμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες, δυστυχώς δεν είχαμε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών. Νομίζω ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το ενενηντάλεπτο σήμερα. Αυτό μας δίνει πίστη και ψυχολογία για τη συνέχεια. Είμαστε πίσω με ένα τέρμα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να το γυρίσουμε».

Για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε τελική στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν κρίθηκε το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο».

Για τον Γκάρνερ: «Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ