aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Η θέση μας είναι η πρώτη, γι’ αυτό βρισκομαστε εδώ» (βίντεο)

Πουρσαϊτίδης: «Η θέση μας είναι η πρώτη, γι’ αυτό βρισκομαστε εδώ» (βίντεο)

Στο βίντεο που ανήρτησε ο ΑΠΟΕΛ με τα στιγμιότυπα του φιλικού 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, υπάρχουν και δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε στο γραφείο Τύπου για την πορεία της προετοιμασίας και τους στόχους που έχουν τεθεί:

«Βρισκόμαστε λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές. Ήταν φιλικό που βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα, με ομάδα αρκετά καλή και πιο έτοιμη από μας. Ήταν μόλις το πρώτο μας φιλικό, ενώ για τον αντίπαλο ήταν το τέταρτο. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, υπάρχει πολύ καλή διάθεση, πολύ καλό κλίμα και αρκετή όρεξη από όλα τα παιδιά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος τις πρώτες μέρες και ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά, να αποκτήσουμε νοοτροπία, να χτίσουμε ομοιογένεια και μέσα από τα επόμενα φιλικά να περάσουμε το τακτικό κομμάτι που θέλουμε από τους ποδοσφαιριστές μας».

«Ο στόχος και η βαρύτητα που θέλουμε ως τεχνικό επιτελείο είναι η νοοτροπία, η ομοιογένεια όπως είπα και πριν, σχετικά είναι νέα προσπάθεια με κάποια νέα παιδιά, που πρέπει, όσον αφορά στη νοοτροπία τους, αλλά και τη δικιά μας φιλοσοφία, να την αντιληφθούν γρήγορα, να βάλουν το δικό τους κομμάτι μέσα στο αγωνιστικό τμήμα και την τακτική, να βάλουν το δικό τους ταλέντο για να επιστρέψουμε στη θέση μας. Η θέση μας είναι η πρώτη, ο πρωταθλητισμός και γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Να χτίσουμε τη νοοτροπία, την ομοιογένεια για να γίνουμε πολύ δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα, όπως τα προηγούμενα χρόνια».

«Υπάρχει αρκετό ταλέντο από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, νέα παιδικά που ήρθαν στην ομάδα έχουν πολλή ποιότητα, είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν, αλλά δεν φτάνει μόνο το ατομικό ταλέντο, χρειάζεται και το ομαδικό. Νομίζω, όχι νομίζω, είμαι σίγουρος πως εδώ που βρισκόμαστε χτίζουμε την ομοιογένεια, πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα, κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι αρκετός, αλλά όλη ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτό το κομμάτι. Η ομοιογένεια αρχίζει σιγά-σιγά να φαίνεται, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ