aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Είχαμε ξανά αδυναμίες, η πίεση λειτουργεί αρνητικά»

Πουρσαϊτίδης: «Είχαμε ξανά αδυναμίες, η πίεση λειτουργεί αρνητικά»

Η πίεση λειτουργεί αρνητικά και όχι θετικά, τόνισε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, σε δηλώσεις του μετά την δύσκολη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, εξήγησε πως αν και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, πρέπει και υπάρχει θέληση να αλλάξουν πολλά.

Όσα δήλωσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης:

Για το παιχνίδι: «Μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, ήταν μονόδρομος το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, είχαμε πει ότι έπρεπε να νικήσουμε για να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση τους εαυτούς μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αυτούς που ήρθαν από τον πάγκο και τα νέα παιδιά. Για ακόμα μια φορά οι αδυναμίες μας ήταν εκεί, έχουμε να διορθώσουμε πολλά. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Σήμερα κερδίσαμε δύσκολα μια πολύ καλή ομάδα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, όμως πρέπει να διορθώσουμε πολλά».

Για την τόνωση της ψυχολογίας: «Είναι τρεις βαθμοί αλλά και νίκη ψυχολογίας. Είχαμε ανάγκη και τα δύο».

Για το κατά πόσον η έξτρα πίεση επιδρά θετικά στην ομάδα του: «Οποιαδήποτε έξτρα πίεση λειτουργεί αρνητικά, όχι θετικά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Υπάρχει θέληση να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ