aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Έδωσα ονόματα στη διοίκηση για μετεγγραφές»

Πουρσαϊτίδης: «Έδωσα ονόματα στη διοίκηση για μετεγγραφές»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης απάντησε καταφατικά όταν ρωτήθηκε αν άρχισε να κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν και απεκάλυψε μάλιστα ότι έδωσε στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ονόματα στόχων που εντόπισε, μίλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του Εθνικού.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά μπήκαμε το παιχνίδι, μπήκαμε μαγκωμένα χάνοντας αρκετές μονομαχίες. Ήμασταν λίγο βιαστικοί στις αποφάσεις μας. Μετά τα 25’ η ομάδα ρόλαρε και κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα και ήρθε η νίκη που θέλαμε για χίλιους δύο λόγους, είναι σημαντικό το μηδέν παθητικό», ήταν το γενικό σχόλιό του για το παιχνίδι, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις:

Αν τέτοιες νίκες βοηθούν στην ψυχολογία της ομάδας: «Οποιαδήποτε νίκη με μηδέν παθητικό σαφώς μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών».

Αν θα δούμε και άλλους νεαρούς πέραν του Κατσαντώνη στα ματς του β’ γκρουπ: «Ο στόχος είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πάρουμε κάποιες νίκες και να αξιολογήσουμε το υφιστάμενο ρόστερ για να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιες νεαρούς. Με όλα τα αρνητικά που συνεπάγονται από την παρουσία μας στο β’ γκρουπ, υπάρχουν και κάποια θετικά, να δώσουμε ευκαιρίες σε δικά μας παιδικά. Είναι κρίμα να μην έχουμε παιδιά της Ακαδημίας και είναι στόχος που έχω βάλει από την αρχή».

Σε ερώτηση για τον Κατσαντώνη: «Ο Ανδρέας κάνει καλά τη δουλειά του. Αν και ξεκίνησε μαζί μου εκτός αποστολής, έγινε βασικός. Όποιος δουλεύει ανταμείβεται μαζί μου, άρα είναι καλό παράδειγμα και για άλλα παιδιά».

Για την κατάσταση του Μπερν: «Οι γιατροί είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να χρειαστεί κάποια επέμβαση».

Για τα άλλα τρία νέα αποκτήματα: Είναι παιδιά που θα μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Οι Βινίσιους και Σαβάλα πατούν καλύτερα, ενώ ο Γκάρνερ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για το εάν κάνει σχέδια για την επόμενη σεζόν: Ναι κάνω σχέδια και για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν στόχοι και έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση».

Για το εάν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για κάποιους που δεν σέβονται τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό, δεν είναι δική μου δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ