aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε, ο Γιάννης θα μπει χειρουργείο»

Πουρσαϊτίδης: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε, ο Γιάννης θα μπει χειρουργείο»

Τα δυσάρεστα μαντάτα για τον τραυματισμό του Γιάννη Σατσιά μετέφερε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης με 2-0 επί της Καρμιώτισσας. Ο Ελλαδίτης προπονητής ανέφερε ότι ο νεαρός άσος θα μπει στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό του στον ώμο και έτσι κανείς δεν μπορεί να χαρεί με τη νίκη της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε στην έδρα μας χωρίς να δεχθούμε τέρμα. Καθυστερήσαμε πολύ να σκοράρουμε γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και φθάσαμε στο 71’ να σκοράρουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε τη νίκη. Ο Γιάννης θα μπει χειρουργείο και είναι το τρίτο χειρουργείο από τότε που ήρθα. Δυστυχώς χάνουμε ένα παιδί που θα μας έδινε δυναμική και βοήθεια. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα».

Για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Βινίσιους – Σάντος και το μηδέν παθητικό: «Είναι σημαντικό να μην δέχεσαι τέρμα και να κερδίζεις ευκολότερα. Είμαστε ΑΠΟΕΛ λογικό να μην δέχεσαι γκολ. Αυτό θέλουμε να γίνεται και στη συνέχεια».

Για τους Ανουάρ και Ντε Βινσέντι: «Είναι τραυματίες και αξιολογούνται καθημερινά. Είναι δύσκολο να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ