aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Αν είναι να διώχνουμε τη μπάλα μόνο καλύτερα να μην παίζουμε»

Πουρσαϊτίδης: «Αν είναι να διώχνουμε τη μπάλα μόνο καλύτερα να μην παίζουμε»

Δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση του ΑΠΟΕΛ στην ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μιλώντας στη Cytavision μετά το τέλος της αναμέτρησης υπογράμμισε ότι η ομάδα του έδειξε θάρρος μόνο σε μικρά διαστήματα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Παίζαμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε ανάλογα, αλλά δεν βγάλαμε αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Όταν δείξαμε θάρρος βγάλαμε φάσεις και αυτό έγινε σε πολύ μικρά διαστήματα κυρίως στα τελευταία δέκα λεπτά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Είπα στα παιδιά πως αν είναι να διώχνουμε τη μπάλα μόνο καλύτερα να μην παίζουμε. Δεχθήκαμε το τέρμα από λάθος, θα μπορούσε ο Απόλλωνας να σκοράρει και σε άλλη μια φάση. Αλλά στο τέλος θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ