aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουρσαϊτίδης: «Άκουσαν πολλά είτε άδικα είτε δίκαια»

Πουρσαϊτίδης: «Άκουσαν πολλά είτε άδικα είτε δίκαια»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε μετά το παιχνίδι για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί του Απόλλωνα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως ο Ζαχίντ είπε στον Πρόδρομο Πετρίδη προς το παρόν δεν τον ενδιαφέρει οποιαδήποτε πρόταση έρθει σε αυτή τη χρονική περίοδο.

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Ήταν σημαντική πρόκριση για μας που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά, αλλά θα είμαστε στον θεσμό του κυπέλλου. Σίγουρα είναι ο πρώτος στόχος μας. Είναι σημαντικό να είμαστε ζωντανοί. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αγωνιστικότητα των παιχτών. Έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια και είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ που φαντάζομαι, αλλά μπαίνουν βάσεις για να γίνει. Να είναι κυρίαρχος. Σήμερα κοιτάξαμε την ουσία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιχνίδια που άκουσαν πολλά είτε άδικα είτε δίκαια. Είναι πίσω, όμως, και δίνουν τα πάντα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε, να τους στηρίξουμε».

Ακολούθησε ερώτηση για το πώς μπόρεσε να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα: «Ο στόχος της διοίκησης όταν με φώναξε ήταν για βοηθήσω να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Το τι κάνουμε δεν είναι κάτι μαγικό. Δουλεύουμε με τον τρόπο που ξέρουμε με το τιμ μου. Είναι ευκαιρία να τους πω και ένα ευχαριστώ γιατί κοιμόμαστε πολύ λίγο για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν αυτά που θέλουμε»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με τη βελτίωση του Ζαχίντ και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει για την Τουρκία:
«Ο Ζαχίντ έχει πολλή ποιότητα, είχα κουβέντα μαζί του σε προσωπικό επίπεδο. Με διαβεβαίωσε ότι είναι χαρούμενος, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, θέλει να βοηθήσει και ότι είπε στον πρόεδρο (σ.σ.: Πρόδρομος πΕΤΡΊΔΗς) οποιαδήποτε πρόταση έρθει δεν τον ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό. Τα περισσότερα παιδιά, όμως κάνουν φανταστικά παιχνίδι, δεν είναι μόνο ο Ζαχίντ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ