aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠουλάει τον Βιντιγκάλ

Πουλάει τον Βιντιγκάλ

Στο «σφυρί» βγάζει τον Αντρέ Βιντιγκάλ η Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός επέστρεψε στην ολλανδική ομάδα μετά τον δανεισμό του στον ΑΠΟΕΛ, όμως μάλλον δεν πρόκειται να μείνει για αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Σορζ Ούλτε ο Βιντιγκάλ όπως και οι Λισάντρο Σεμέδο (έπαιξε επίσης ως δανεικός στον ΟΦΗ), Άροντ Ντόμπος ναι μεν έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Φορτούνα Σιτάρντ, όμως με μια καλή προσφορά θα παραχωρηθούν.

Σημειώνεται πως και οι τρεις κρίθηκαν περιττοί από την ομάδα και γι’ αυτό παραχωρήθηκαν ως δανεικοί, όμως κατέγραψαν καλή πορεία και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πωληθούν. Για τον Βιντιγκάλ δημοσίευμα της www.1limburg.nl, όπου φιλοξενούνται οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνσα Σιτάρντ, αναφέρει πως στέφθηκε πρωταθλητής στην Κύπρο, ενώ έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τι ισχύει με τους Νικόλα Ιωάννου και Γένσεν

Ο νεαρός εξτρέμ θυμίζουμε πως δεν ήταν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ