aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΠοταμίτης: Πρώτα μπάσκετ και μετά ποδόσφαιρο (δηλώσεις)

Ποταμίτης: Πρώτα μπάσκετ και μετά ποδόσφαιρο (δηλώσεις)

ΜΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ)

Ενισχυμένος θα παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ, στον αποψινό αγώνα, απέναντι στην Μπαρτουβίτσε, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για το 10ο όμιλο του FIBA Europe cup.  Σήμερα το μεσημέρι έφθασε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή ο πρόεδρος του σωματείου Χριστόφορος Ποταμίτης, ο οποίος θα μείνει για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και αύριο, θα αναχωρήσει για την Ελβετία, όπου θα δει και το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας, απέναντι στη Γιανγκ Μπόις.

Με τον κ. Ποταμίτη είχαμε μία σύντομη συνομιλία για την αποψινή προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών της ομάδας του: «Όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά αυτό που με κάνει αισιόδοξο, είναι το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, όπως και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτήν από όλους. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ, είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι»!

Ο κ. Ποταμίτης είχε συνομιλίες, τόσο με τον προπονητή Τζίμη Κουστένη, αλλά και τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη αρχηγό της αποστολής.  Από εκεί και πέρα, η ομάδα προπονήθηκε ελαφρά το πρωί, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση.

Η προπόνηση κράτησε για μιαν ώρα περίπου και σε αυτήν δε σημειώθηκε το παραμικρό πρόβλημα. Λίγο πριν από τις 18:00 (ώρα Κύπρου) η αποστολή θα αναχωρήσει για το γήπεδο, ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ