aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑBASKET LEAGUEΠοταμίτης: «Ισχυροί δεσμοί με Κρήτη και Κωνσταντινούπολη»

Ποταμίτης: «Ισχυροί δεσμοί με Κρήτη και Κωνσταντινούπολη»

«Ως Κύπριοι έχουμε ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη, απ’ όπου μας ήρθε η ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά και ως Έλληνες νοσταλγούμε την Κωνσταντινούπολη, απ’ όπου κατάγεται η ΑΕΚ». Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης καλωσόρισε στην Κύπρο τις δύο ομάδες από την Ελλάδα που μετέχουν στο Ζιβανάρειο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας, το οποίο διεξάγεται από το 2004 στη μνήμη του Μιχαλάκη Ζιβανάρη και τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΚ. Με δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια, το τουρνουά κατέκτησε η ΑΕΚ του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Το Σάββατο (23/9) στο Στέκι της Σχάρας στην Στασικράτους, έγινε το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης. Πέραν των διαγωνιζόμενων ομάδων, ο ΑΠΟΕΛ τίμησε την ΚΟΚ στο πρόσωπο του Ανδρέα Μουζουρίδη αλλά και την ΟΠΑΠ Κύπρου, στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλετράρη.

Αναμνηστικά δώρα έφερε η ομάδα του Ρεθύμνου τόσο για τον ΑΠΟΕΛ όσο και για τον πρώην προπονητή της Τόνι Κωνσταντινίδη, νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Η βραδιά κύλησε σε χαλαρό και πολύ φιλικό κλίμα, με τους παρευρισκόμενους να εύχονται Καλή Αντάμωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ