aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠόσους βαθμούς θα πάρει το ΑΠΟΕΛ στο Champions League;

Πόσους βαθμούς θα πάρει το ΑΠΟΕΛ στο Champions League;

Το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στ’ αστέρια αρχίζει από το «Santiago Bernabeu» όπου απόψε στις 21:45 θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης της τελευταίας διετίας Ρεάλ Μαδρίτης. Απέναντι στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο οι «γαλαζοκίτρινοι» κάνουν εκκίνηση στον όμιλο στον οποίο έχουν ένα βουνό να ανέβουν απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Τότεναμ.

Η Bet on Alfa προσφέρει στο κουπόνι της αποδόσεις για την πορεία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Μια από τις επιλογές που προσφέρονται, έχει να κάνει με το πόσους βαθμούς θα πάρει το ΑΠΟΕΛ στον 8ο όμιλο του Champions League. Αν πιστεύετε ότι δεν θα καταφέρει το ΑΠΟΕΛ να πάρει κανένα βαθμό, η απόδοση είναι 2.40, αν πιστεύετε ότι θα πάρει μεταξύ 1-2 βαθμούς, η απόδοση είναι 2.00, αν πιστεύετε ότι θα πάρει 3-4 βαθμούς η απόδοση είναι 4.75 και αν πιστεύετε ότι θα πάρει από 5 βαθμούς και πάνω η απόδοση είναι 13.00.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet onAlfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ