aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠόσα γκολ θα βάλει ο ΑΠΟΕΛ στο Champions League;

Πόσα γκολ θα βάλει ο ΑΠΟΕΛ στο Champions League;

Ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει την προσπάθεια του στον 8ο όμιλο του Champions League την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στο ιστορικό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης της τελευταίας διετίας Ρεάλ. Εξαιρετικά δύσκολος όμιλος με τη συμμετοχή πέραν της Ρεάλ, των Ντόρτμουντ και Τότεναμ, σε ένα όμιλο όπου οι πρωταθλητές Κύπρου ρίχνονται στη μάχη για να το απολαύσουν και να πετύχουν ότι καλύτερο μπορέσουν απέναντι σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια.

Η Bet on Alfa προσφέρει στο κουπόνι της, τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα που αφορούν την πορεία που θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιλογή για το πόσα γκολ θα βάλει ο ΑΠΟΕΛ στον 8ο  όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν πιστεύετε ότι θα πετύχει από 0-1 γκολ, η απόδοση είναι 2.20, αν πιστεύετε ότι θα πετύχει από 2-3 γκολ η απόδοση είναι 2.10, ενώ αν πιστεύετε ότι θα πετύχει 4 γκολ και πάνω η απόδοση είναι 4.50.

Πατήστε ΕΔΩ κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet onAlfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ