aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠώς σχολίασε ο Σκαπούλλης της επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής

Πώς σχολίασε ο Σκαπούλλης της επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής

Ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και θέαμα». Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή και παρατηρητή διαιτησίας, ο Ράκιτς εκμαίευσε το πέναλτι απέναντι στην Ομόνοια και εκμεταλλεύτηκε το ότι ο διαιτητής στεκόταν σε λάθος θέση.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή τονίζοντας ότι ο Γκαντάτσια έπρεπε να αποβληθεί 100%, ενώ ορθός αποβλήθηκε ο Σόουζα.

Για τον αγώνα της Ομόνοιας με την Πάφο:

4’: Για το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος. Ο παίκτης της Ομόνοιας έβαλε το πόδι του (σ.σ Βύντρα) και ο παίκτης της Πάφου (σ.σ Ράκιτς) έπεσε βλέποντας το πόδι του αμυντικού. Ο Ράκιτς εκμαίευσε το πέναλτι απέναντι στην Ομόνοια και εκμεταλλεύτηκε το ότι ο διαιτητής στεκόταν σε λάθος θέση. Διδάσκουμε τους διαιτητές να βλέπουν το παιχνίδι να μην είναι μπροστά από την μπάλα, είδε τον παίκτη που έπεσε και έδωσε πέναλτι.

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αλκή:

7’: Για το πέναλτι του ΑΠΟΕΛ. Εμφανέστατη η φάση, καθαρό το πέναλτι θα έπρεπε να υπάρξει και κίτρινη κάρτα.

71’: Για την κόκκινη στον Σόουζα και τις διαμαρτυρίες του ΑΠΟΕΛ για κόκκινη στον Γκαντάτσια. 100% κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Αλκής. Είναι εντολή έτσι όπως έπεσε στον Σόουζα. Ορθώς έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ (σ.σ Σόουζα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ