aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πως γίνεται όλες οι ομάδες να έχουν πρόβλημα με τον Γιαννιώτα;»

«Πως γίνεται όλες οι ομάδες να έχουν πρόβλημα με τον Γιαννιώτα;»

Η κόντρα ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριο Πετεβίνο και στον Γιώργο Καζαμία της Νέας Σαλαμίνας καλά κρατεί, αφού και οι δύο τους σε σημερινές τους δηλώσεις δίνουν συνέχεια με καταγγελίες για λόγους που αφορούν στην ομάδα τους.

Ο Καζαμίας μιλώντας κι αυτός στον Super ΣΠΟΡ FM παραδέχθηκε πως ο ΑΠΟΕΛ «ήταν καλύτερος το περασμένο Σάββατο και η νίκη του ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».

Τόνισε, δε, πως αυτό που ενόχλησε περισσότερο τους Σαλαμιναίους, ήταν η συμπεριφορά του Γιαννιώτα, για την οποία αναφέρθηκε και μετά το ματς στο «DIMCO Αμμόχωστος – Επιστροφή».

«Σεβόμαστε πως αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και στην Εθνική Ελλάδος, αλλά πως είναι δυνατόν όλες οι ομάδες να έχουν πρόβλημα μαζί του; Είναι προκλητικός απέναντι σε όλες σχεδόν τις ομάδες όποτε αγωνίζεται και δεν είμαστε οι μόνοι που κάναμε παράπονα. Ας θυμηθούμε και τη μη τήρηση του fair play από τον ίδιο παίκτη στον περσινό μας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Εμείς καταδικάσαμε τη άσχημη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Φροξυλιά στην πρώτη αγωνιστική, απολογήθηκε δημόσια ο παίκτης και υπόγραψε την τιμωρία του. Ο Γιαννιώτας και ο ΑΠΟΕΛ δεν το κάνουν».

«Εκφράζοντας την επίσημη Νέα Σαλαμίνα εγώ μεταφέρω αυτό που είδα με τα μάτια μου και αυτό το είδε και ο βοηθός Αριστείδης Χρίστου που ήταν ακριβώς μπροστά μου και ο τέταρτος και ο διαιτητής. Φώναξα πολλές φορές ”προσέξετε τι κάνει, προσέξετε τι κάνει”. Μάλιστα ο διαιτητής ήρθε και έκανε παρατήρηση στο Γιαννιώτα, κάτι που σημαίνει πως τον είδε. Δεν αντιλέγουμε ότι είναι παικταράς. Δεν περιμένουμε να μάθουμε τώρα ποιος είναι. Όχι να δικαιολογούμε τους ποδοσφαιριστές που έχουν αυτή την άθλια συμπεριφορά. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε αυτές τις καταγγελίες. Δεν ασχολούνται όλοι μαζί του γιατί είναι παικταράς. Και τα κάνει συνέχεια μπροστά στους διαιτητές και δεν έχουν το θάρρος να σηκώσουν τη σημαία. Ε, θα τα κάνει ξανά και ξανά», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ