aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πορτοκαλί»: «Σκουπίδια, τρομοκρατημένοι και... ανακοινώσεις εντυπωσιασμού»

«Πορτοκαλί»: «Σκουπίδια, τρομοκρατημένοι και… ανακοινώσεις εντυπωσιασμού»

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ στον Δήμο Λευκωσίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με γκράφιτι που δημιουργήθηκαν κατά την πορεία των «πορτοκαλί» στο οδόφραγμα της Λύδρας. Οι οργανωμένοι των γαλαζοκιτρίνων χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων μεμονωμένο το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Έντονη αντίδραση από τον Δήμο Λευκωσίας: «”Ευχαριστούμε” τους ΑΠΟΕΛίστες…»

Αναλυτικά:

«Μένουμε πραγματικά έκπληκτοι με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας που κατηγορεί τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για ένα μεμονωμένο περιστατικό, ίσως να βρισκόμαστε στον αόρατο φακό! Περνώντας από το Γιοφύρι της Άρτας… μας συγχωρείτε από την Πλατεία Ελευθερίας εννοούμε, προς το οδόφραγμα της Οδού Λήδρας νομίζαμε πως μπαίναμε στον Κοτσιάτη, από τα σκουπίδια και την ακαθαρσία στους δρόμους.

Επίσης, το κέντρο της Λευκωσίας έμοιαζε περισσότερο με το κέντρο της Ισλαμαμπάτ, αφού οι Κύπριοι στους δρόμους και στις καφετέριες δεν ξεπερνούσαν τους… δέκα! Οι καταστηματάρχες της Οδού Λήδρας, οι οποίοι είναι τρομοκρατημένοι με την κατάσταση που επικρατεί, μας χειροκροτούσαν. Ας τα δει όλα αυτά ο Δήμος και μετά να βγάζει ανακοινώσεις εντυπωσιασμού. Δήμος Λευκωσίας

Όσο για τα τσιράκια του Ερντογάν στις ελεύθερες περιοχές που τους πόνεσε τόσο πολύ η χθεσινή μας διαμαρτυρία, να τους πούμε πως υπάρχουν ακόμα μερικά οδοφράγματα ανοιχτά, μπορείτε λοιπόν να περάσετε στα κατεχόμενα και θα φροντίσουμε εμείς να κλείσουν πίσω σας. Και αφού σας πονάει τόσο πολύ ακούστε το ξανά… Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ