aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πορτοκαλί»: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει σηκωθεί, επιστρέφει ενωμένο – Είστε ανεπιθύμητοι»

«Πορτοκαλί»: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει σηκωθεί, επιστρέφει ενωμένο – Είστε ανεπιθύμητοι»

Ασπίδα προστασίας στον ΑΠΟΕΛ υψώνουν οι οργανωμένοι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει με νούμερο ένα εχθρό της ομάδας τον πρόεδρο της ΚΟΠ και ανεπιθύμητους τους διαιτητές.

Η σχετική ανακοίνωση

«Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί πως έχουν να κάνουν με τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, πως έχουν να κάνουν με έναν κόσμο ο οποίος βρίσκεται παντού. Στο περίπτερο που πάτε για τσιγάρα, στο καφέ που θα πάρετε τον καφέ σας, στα εστιατόρια που θα πάτε να φάτε, στο βενζινάδικο που θα βάλετε βενζίνη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού και αυτή τη στιγμή βράζει. Βράζει γιατί εδώ και 1.5 χρόνο κάποιοι μας βρήκαν κάτω και προσπάθησαν να μας πατήσουν. Το ΑΠΟΕΛ όμως έχει σηκωθεί κύριοι, αυτό θα το συνειδητοποιήσετε ΟΛΟΙ σας.

Γιώργο Κούμα, με ύπουλο και χυδαίο τρόπο εδώ και 1.5 χρόνο προσπαθείς να πλήξεις την αρρώστια μας, ΕΙΣΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. Εσύ και τα τσιράκια σου, οι Χριστοδούλου, Δημητρίου, Θεουλή, Φωτίου, είστε ανεπιθύμητοι. Ούτε έξω από το γήπεδο που παίζει το ΑΠΟΕΛ να μην ξαναπεράσετε.

Βρώμικο ρόλο παίζουν επίσης και ορισμένοι δημοσιογράφοι που αν στις φετινές φάσεις, στις οποίες ξεκάθαρα σφαγιάστηκε το ΑΠΟΕΛ, βρισκόταν η ομαδούλα τους, θα φώναζαν για 20 χρόνια. Είστε και εσείς συνένοχοι, θα σας κρίνει και εσάς ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, και ξέρετε πολύ καλά πως κρίνει αυστηρά.

Παρόλα τα προβλήματα της ομάδας μας, παρόλες τις κόντρες και διαφωνίες μεταξύ μας, είμαστε τώρα όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ για να προστατέψουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο. Αυτό θα το εμπεδώσετε ΟΛΟΙ. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχτεί ξανά ούτε μισό “ανθρώπινο λάθος”, ούτε μια “γραμμή τραβηγμένη λάθος”, ούτε μία “ασυνεννοησία” του VAR με τον διαιτητή.

Ακούστε το καλά, με το ένα τρόπο ή τον άλλο, το ΑΠΟΕΛ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ…

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ