aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πορτοκαλί» για διοικητικά: «Αφήνουμε τους πάντες στην κρίση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ»

«Πορτοκαλί» για διοικητικά: «Αφήνουμε τους πάντες στην κρίση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ»

Με μακροσκελή ανακοίνωσή τους οι οργανωμένο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τοποθετούνται για τις διοικητικές εξελίξεις στην εταιρεία. Καταγράφουν τις κινήσεις που έκαναν εδώ και καιρό, υπενθυμίζουν ότι ζήτησαν την παραίτηση του Πρόδρομου Πετρίδη, ενώ σημειώνουν ότι δεν μπορούν ακόμα ούτε να απορρίψουν ούτε να υποστηρίξουν τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κυριακίδη, αφού δε τον γνωρίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πορτοκαλί»

«Ως Σύνδεσμός από την ημέρα σύστασης του Δ.Σ, με γνώμονα πάντα το καλό του ΑΠΟΕΛ, δρούσαμε πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, ενημερώνοντας συχνά τα μέλη που βρίσκονταν κοντά στον Σύνδεσμο. Προτιμούσαμε πάντα τη δράση παρά τα άσκοπα λόγια. Η τακτική αυτή φαίνεται πως έχει παρεξηγηθεί από πολλούς και ως Δ.Σ έχουμε ακούσει πολλά από διάφορες κατίνες, αλλά κρατούσαμε πάντα τη ψυχραιμία μας, γνωρίζοντας πως ο σκοπός μας είναι το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όμως, ήρθε η ώρα να μάθει όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ τη δράση του Συνδέσμου όσον αφορά τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, δράση η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια!  Ήρθε η ώρα να ακουστούν όλα με το όνομά τους χωρίς να μας ενδιαφέρει πλέον το προσωπικό κόστος, αφού όταν πρόκειται για το καλό του ΑΠΟΕΛ δεν υπολογίζουμε τίποτα.

Τρία χρόνια πριν λοιπόν και μετά από Ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας, αποφασίσαμε πως πρέπει να υπάρχουν πάντα εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τα διοικητικά, αφού πάντα πρέπει να υπάρχει πίεση σε αυτούς που ασκούν εξουσία. Μέλη του Δ.Σ επισκέφθηκαν μεγαλομετόχους, όπως και πρώην μέλη του Δ.Σ της Εταιρείας και του Σωματείου για να συζητήσουν τα διοικητικά της ομάδας. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ονόματα, είμαστε πάντα στη διάθεσή τους. Η απάντηση που πήραμε από όλους ανεξαιρέτως ήταν η εξής: «Έννεν ώρα του Πρόδρομου κόμα, αυτή τη στιγμή είναι ο καταλληλότερος».

Παράλληλα με αυτές τις συναντήσεις, είχαμε συναντήσεις και με το Δ.Σ της Εταιρείας, όπου τους επισημάναμε τη λάθος διαχείριση στον Αρχάγγελο όσον αφορά προπονητές και μεταγραφές, απαιτήσαμε τεχνικό διευθυντή, επιτροπή προγραμματισμού και τα κεφάλια όσων είχαν σχέση με ερασιτεχνισμούς. Τα λάθη δεν σταμάτησαν και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Κάθε φορά όμως οι απαιτήσεις μας γίνονταν πράξεις, και στο τέλος της ημέρας ήμασταν πρωταθλητές και πανηγυρίζαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον εξώστη.

Με αυτά και με εκείνα, φτάνουμε στη φετινή ντροπιαστική χρονιά, αποκλεισμός από την Ευρώπη, κατάρρευση στο πρωτάθλημα, έξω από όλους τους στόχους και φυσικά οικονομική κρίση στην ομάδα. Χωρίς πολλά λόγια και χουλιγκανισμούς στα social media ξεκινούμε τις ενέργειες για διάδοχη κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ. Την ίδια ώρα, μετά από συνεννόηση με τα μέλη μας και λαμβάνοντας υπόψη το γενικό αίσθημα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, δημοσιεύουμε ανακοίνωση πως ο κύκλος της υφιστάμενης διοίκησης έχει κλείσει και ενημερώνουμε και σε προσωπικό επίπεδο τον Πρόδρομο Πετρίδη πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει. Να σημειωθεί πως ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώσαμε στον Πετρίδη να αποχωρήσει ήταν με απόλυτο σεβασμό, αφού φάνηκε σωστός σε πολύ σοβαρά θέματα όσον αφορά τις οπαδικές γραμμές τις οποίες έχουμε ως Σύνδεσμος και γιατί όταν κάποιος μας δείξει σεβασμό σε ανθρώπινο επίπεδο ΜΙΑ του δείχνουμε σεβασμό ΧΙΛΙΕΣ.

Έτσι λοιπόν ξεκινάνε οι συναντήσεις με όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον, από πρώην προέδρους της Εταιρείας και του Σωματείου μέχρι μεγαλομετόχους, αλλά και τον Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ένας από τους πιο πάνω, αν και έδειξε ενδιαφέρον στην αρχή, μόλις «έβρασε το σίδερο» το απέσυρε.

Κάποιος άλλος, προσπάθησε να μας προσεγγίσει με τρόπους που δεν αρμόζουν στην ιστορία του Σωματείου μας. Μέλη του Συνδέσμου δέχθηκαν απειλές σε προσωπικό επίπεδο. Όταν έστω και ένα μέλος μας απειλείται, για εμάς απειλείται ολόκληρος ο Σύνδεσμος. Για όσους θέλουν περισσότερες πληροφορίες, ξέρουν που να μας βρουν…

Χωρίς λοιπόν να μας ενδιαφέρει το προσωπικό κόστος, διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, πως ο συγκεκριμένος «κύριος», ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

Τέλος, φτάνουμε στο συνδυασμό ο οποίος έχει δείξει επίσημο ενδιαφέρον για την Εταιρεία. Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου επισκέπτεται τους Κυριακίδη, Πολυδώρου, Δημητρίου.

Συζητήσαμε το ενδιαφέρον τους να εμπλακούν στα διοικητικά. Δεν μας έδωσαν κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, αφού μας ανέφεραν πως θέλουν να γίνει πρώτα οικονομικός έλεγχος και εμείς από την πλευρά μας τους αναφέραμε πως δεν έχουμε καμία αντίρρηση στην υποψηφιότητα τους, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν πρόκειται από την πλευρά μας να παίξουμε βρώμικα παιχνίδια εναντίον του Πετρίδη για τους λόγους που προαναφέραμε και αφού του έχουμε αναφέρει στα ίσα πως έχει κλείσει ο κύκλος του. Ο συνδυασμός συμφώνησε σε όλα μαζί μας και μάλιστα μας παρακάλεσε να μη βγάλουμε κάποια ανακοίνωση και πως με το πέρας της Γ.Σ (αναβλήθηκε) θα αναφέρονταν στη σωστή στάση του Συνδέσμου.

Ένα-δυο μήνες αργότερα και μετά από δικές μας πρωτοβουλίες για συνάντηση όπου θα μας έδιναν ένα πλάνο για το ΑΠΟΕΛ, για το πώς θα χειριστούν το οικονομικό θέμα της ομάδας και για το πώς θα μπουν χρήματα, δεν είχαμε κάποια συνάντηση, αφού μας είχαν ενημερώσει πως ακόμα δεν είχε πλάνο. Ακόμα και σήμερα, ένα μήνα μετά την οικονομική ανάλυση του Δημητρίου δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση για το πλάνο και τα άτομα του συνδυασμού τον οποίο θέλαμε να γνωρίζουμε.

Ξεκαθαρίζουμε πως ως Σύνδεσμος δεν απορρίψαμε ποτέ τον συνδυασμό αυτό, ούτε τον απορρίπτουμε, αλλά δεν μπορούμε ούτε να τον στηρίξουμε ακόμα, αφού δεν μπορούμε να στηρίξουμε κάτι το οποίο ακόμα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντιληφθεί πως η υπόσταση του Συνδέσμου είναι πολύ μεγαλύτερη από ένα ποστ στο Facebook ή στο Τwitter, όπως πολύ εύκολα μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Οι αποφάσεις παίρνονται με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης από τα μέλη του Δ.Σ, και πως πάντα πρέπει να έχουμε υπόψη μας την επόμενη μέρα μιας οποιασδήποτε κίνησης. Οι καταστάσεις και τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την ημέρα, όπως είδαμε και με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σωματείο.

Έχουμε παραθέσει τα περισσότερα από όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα περί εταιρείας, ο Σύνδεσμος όχι μόνο δεν ήταν απαθής, αλλά ήταν συνέχεια ενεργός και σε εγρήγορση για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Κατηγορηθήκαμε, απειληθήκαμε, αλλά δεν κάναμε ποτέ πίσω ούτε πρόκειται να κάνουμε. Αυτά είναι τα δεδομένα κύριοι…

Με βάση λοιπόν τα πιο πάνω, εμείς αφήνουμε τους πάντες στην κρίση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και των μεγαλομετόχων. Εμείς θα είμαστε εκεί να πολεμήσουμε για το καλό του ΑΠΟΕΛ όπως και να έχει.

Για τα κακοπροαίρετα ανθρωπάκια που βγαίνουν ανώνυμα στα social media να μας κατηγορήσουν, την ώρα που εμείς παλεύουμε με θεούς και δαίμονες για αυτή την ομάδα, να τους πούμε πως τους έχουμε γραμμένους στα….. μας.

Όσον αφορά όμως τον αγνό κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που ανησυχεί και αγαπά την ομάδα όσο εμείς, να ξέρει πως βρισκόμαστε καθημερινά στο προαύλιο του Σωματείου και είμαστε στη διάθεσή του για να συζητήσουμε τα πάντα.

Με σεβασμό σε κάθε Αγνό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ