aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠορτοκαλί: «Έχουμε χτυπήσει παίχτες πολλές φορές»

Πορτοκαλί: «Έχουμε χτυπήσει παίχτες πολλές φορές»

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε την Κοπεγχάγη στη ρεβάνς για τα playoffs του Champions League, με τη δανέζικη ιστοσελίδα, «BT», να φιλοξενεί δηλώσεις οργανωμένων οπαδών των γαλαζοκίτρινων – υπό ανωνυμία – στις οποίες παραδέχονται ότι έχουν χτυπήσει παίκτες της ομάδας μετά από ήττες, προειδοποιούν ότι το ίδιο θα πράξουν εάν η ομάδα της Λευκωσίας αποτύχει να περάσει στους ομίλους σε παίκτες με υψηλά συμβόλαια, ενώ προειδοποιούν τους Δανούς για «κόλαση» στο ΓΣΠ. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Το κείμενο επιμελήθηκε η ελληνική ιστοσελίδα sport24.gr: «”Θα είναι κόλαση! Πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Κόλαση από θόρυβο, βεγγαλικά, τα πάντα. Θα είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα της σεζόν. Ήταν και με την Ρόζενμποργκ, αλλά τώρα θα είναι ακόμη περισσότερο. Θα φωνάζουμε διαρκώς και θα σπρώξουμε την ομάδα στην πρόκριση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά κάθομαι και βλέπω μπάλα, είναι φωνάζω και στηρίζω την ομάδα μου. Εμείς είμαστε περισσότερο Έλληνες παρά Κύπριοι”.

2

Αλλά, τι κάνουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ όταν οι γαλαζοκίτρινοι χάνουν, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους στην “BT”; “Σπρώχνουμε την ομάδα με τις φωνές μας και οι παίκτες ξέρουν πως αν χάσουν χωρίς να παίξουν ποδόσφαιρο, το επόμενο πρωί θα είμαστε στο προπονητικό κέντρο. Συνήθως πάμε 30-40 άτομα, για να τους δείξουμε ότι δεν έπαιξαν καλά και να πάνε αλλού. Εμείς θέλουμε παίκτες-μαχητές. Αν δεν θέλουν να παλέψουν, θα τους βρούμε. Έχουμε χτυπήσει παίκτες πολλές φορές. Τώρα έχουμε έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται (σ.σ Στίλιτς), αλλά αν μπούμε στους ομίλους του Champions League θα πάρει πριμ. Αν τον βρούμε, θα τον χτυπήσουμε. Είναι στην ομάδα μόνο για τα λεφτά κι αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε”.

3

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ρωτήθηκαν και για τα ball boys, για τα οποία έκαναν παράπονα οι προπονητές Ρόζενμποργκ και Κοπεγχάγης: “Είναι μέρος της κουλτούρας στην Κύπρο. Τα ball boys είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αγαπούν την ομάδα και θα βοηθήσουν κι αυτά. Δεν έχουμε πολλά λεφτά για να πάρουμε τους καλύτερους παίκτες και πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε μέσο”.

4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ