aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠόρτα Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να...»!

Πόρτα Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να…»!

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα «Sportdog.gr», το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γιάννη Γιαννώτα στην Κύπρο, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

«Ο Έλληνας άσος διανύει εξαιρετική σεζόν και, φυσικά, έχει κάνει τους “ερυθρόλευκους” να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο με την απόφαση του Βίκτορ Σάντσεθ να τον δώσουν δανεικό…», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα και παρακάτω σημειώνεται:

«Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε επίπεδο διοίκησης, υπήρχε και υπάρχει πίστη στις δυνατότητές του… Για αυτό και γίνονται σκέψεις ακόμα και για πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του. Μόνο που ο ίδιος ο παίκτης δεν… τρελαίνεται με αυτή την ιδέα, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ τη Live Sport!

Ο Γιαννιώτας έχει ενημερώσει τον Ολυμπιακό ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην ομάδα και, ίσως, σε έξι μήνες να του ζητήσουν να φύγει ξανά δανεικός! Σε αυτή την περίπτωση, προτιμάει να μείνει ελεύθερος… Θα επιστρέψει στο Λιμάνι μόνο αν εξασφαλιστεί ότι θα έχει τις ευκαιρίες που πρέπει να έχει, για να αποδείξει ότι αξίζει θέση στο βασικό σχήμα και όχι να γυρίζει δανεικός δεξιά και αριστερά σε διάφορες ομάδες…

Θετικός για επιστροφή, δηλαδή, αλλά υπό προϋποθέσεις. Διαφορετικά προτιμάει να μείνει ελεύθερος και να ψάξει μόνος του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ