aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πονάει» ανασταλτικά και το... φωνάζει!

«Πονάει» ανασταλτικά και το… φωνάζει!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Δύο παιχνίδια πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΕΛ, ισάριθμες νίκες οι οποίες όμως συνδυάστηκαν με αρκετό προβληματισμό και όχι μόνο για τις εμφανίσεις των γαλαζοκιτρίνων.

Στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι αυτή μετρά περισσότερο, στην παρούσα φάση και με τα όσα έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα στον ΑΠΟΕΛ νιώθουν ανακουφισμένοι που η ομάδα δεν έχασε βαθμούς και αισιοδοξεί πως η συνέχεια θα είναι σαφώς καλύτερη.

Ο Γιώργος Κωστή δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά στο τακτικό κομμάτι και όχι μόνο αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα.

Μπορεί και στους δύο αγώνες να είχαν την κατοχή της μπάλας παρ’ όλα αυτά έδωσε δικαιώματα με τα νεκρά του μεγάλα διαστήματα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να του δημιουργήσουν διπλάσιες ευκαιρίες για γκολ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Ερμής στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και παρά τη νίκη του με 1-0 έφτιαξε συνολικά 17 τελικές προσπάθειες σε αντίθεση με τους γαλαζοκίτρινους που είχαν μόλις 8. Κόντρα στη Σαλαμίνα οι ευκαιρίες του αντιπάλου παρέμειναν επίσης σε διψήφιο αριθμό αφού είχε 13 από τις οποίες οι δύο κατέληξαν στα δίκτυα.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ομάδα του Ορ και η ευχή του στον ΑΠΟΕΛ…

Την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ είχε μόλις εφτά εκ των οποίων τις τρεις τις μετέτρεψε σε γκολ στατιστικό από πλευράς παραγωγικότητας πολύ καλό.

Όταν όμως δύο από τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος σου φτιάχνουν 30 ευκαιρίες φαίνεται ξεκάθαρα πως τουλάχιστον ανασταλτικά ο ΑΠΟΕΛ έχει τα πολλά θέματα του.

Διαβάστε επίσης: Σε διψήφιο αριθμό… οι φετινοί τραυματισμοί στον ΑΠΟΕΛ!

Πέρσι αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα (έκλεισε το πρωτάθλημα με 35 τέρματα παθητικό σε 36 αγώνες), φέτος παρουσιάζει την ίδια σταθερή κακή εικόνα ανασταλτικά αφού συνολικά σε 10 επίσημους αγώνες που έδωσε μέχρι σήμερα δέχθηκε συνολικά 13 γκολ (11 στην Ευρώπη και 2 στο πρωτάθλημα) κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει ο ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ