aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠονά ο Μιλάνοφ, πονά κι ο θρύλος

Πονά ο Μιλάνοφ, πονά κι ο θρύλος

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πλήγμα αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ η απουσία του Ζίφκο Μιλάνοφ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι αποκόμισε θλάση δεύτερου βαθμού, οπότε αυτομάτως ο εκ των κορυφαίων και σταθερότερων παικτών του συλλόγου εδώ κι ένα χρόνο θεωρείται βέβαιο ότι θα απουσιάσει από πέντε σερί παιχνίδια.

Όσο κι αν η αντίδραση του κάθε οργανισμού είναι διαφορετική στα προγράμματα αποκατάστασης, ο Βούλγαρος δεξιός μπακ υπολογίζεται ότι δεν θα καταφέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα ματς πρωταθλήματος απέναντι σε ΑΕΖ (22/1), Εθνικό Άχνας (29/1), ΑΕΚ (5/2), Καρμιώτισσα (11/2) και ασφαλώς στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα (25/1).

Επομένως, στόχος είναι να προλάβει τον πρώτο αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 16 Φεβρουαρίου. Τώρα, για το ποιος θα καλύψει το κενό του; Ο Μάριο Σέρζιο που αποτελούσε ιδανική επιλογή είπε «αντίο», ενώ ο Κύπρος Χριστοφόρου που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο!

Αντιθέτως, επιλογές υπάρχουν για να καλυφθεί το κενό του Βάντερ Βιέιρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο γονάτου. Ο Βραζιλιάνος πλάγιος επιθετικός θα απουσιάσει για μία έως δύο εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Ινιάκι Αστίθ περιορίστηκε χθες σε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και επομένως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΖ ήταν και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Πρόγραμμα ενδυνάμωσης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο γυμναστήριο έκανε ο Φακούντο Μπερτόλιο (θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού) ο οποίος σε άλλο ένα παιχνίδι θα μείνει εκτός αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ