aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολυβίου: «Εκεί θα κριθεί το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ»

Πολυβίου: «Εκεί θα κριθεί το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής της Ομόνοιας στο φούτσαλ, Κώστας Πολυβίου, μίλησε σήμερα στον Active και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που θα αρχίσει στις 19:00.

Αναλυτικά: «Είμαστε πανέτοιμοι, δουλεύαμε πάνω στο παιχνίδι εδώ και μία εβδομάδα. Δεν έχει σχέση με το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ποδόσφαιρο. Είναι ντέρμπι, δύσκολο, πρέπει να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές. Μακάρι να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη. Δεν λέει κάτι, όμως, ο δρόμος είναι μακρύς και το κυρίως μενού είναι τα πλέι οφ. Από τη στιγμή που στο άθλημα είμαστε όλοι μια παρέα, οι πλείστοι είμαστε φίλοι. Ότι θέλει ας παίζει, εγώ προτιμώ να αγωνιζόμαστε σε αθλητοπρεπή πλαίσια και έτσι να προσελκύουμε μικρά παιδιά και οικογένειες στο γήπεδο. Η ομάδα μου έχει αρκετούς Κύπριους, προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και να βελτιώνονται οι παίχτες μου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει καλό σύνολο, έχει βάθος και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτός που το θέλει περισσότερο και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ