aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Ραντζέλοβιτς, ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ»

«Πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο Ραντζέλοβιτς, ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ»

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportdog.gr κάνει λόγο για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς Λαζάρ Ραντζέλοβιτς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Σέρβος αν και έχει στηριχθεί από τους ανθρώπους της ομάδας, φαίνεται ότι δεν θα βρίσκεται στο Λιμάνι τη νέα χρονιά αφού είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.
Ο ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που μέχρι τώρα φαίνεται να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν, σημειώνεται.

Το δημοσίευμα:

Όσο αναφορά τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, αν και έχει στηριχθεί από όλο τον οργανισμό όσο λίγοι στον Πειραιά, φαίνεται ότι και αυτός δεν θα βρίσκεται στο Λιμάνι τη νέα χρονιά.

Ο Ραντζέλοβιτς την περασμένη χρονιά είχε συνολικά 35 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ, κάτι που αποτελεί το… πρόβλημα του Μαρτίνς, ενώ σε 59 λεπτά στις δύο αναμετρήσεις με τη Νέφτσι δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά στην εικόνα του.

Έτσι είναι πολύ πιθανό μετά το 2019, ο 24χρονος να αποχωρήσει από την Ελλάδα με τον ΑΠΟΕΛ να είναι αυτός που μέχρι τώρα φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ