aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολύ ενισχυμένος ο ΑΠΟΕΛ

Πολύ ενισχυμένος ο ΑΠΟΕΛ

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μερκής είναι τραυματίας και ο Νικόλας Ιωάννου τιμωρημένος (κάρτες), πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Σεντρίκ Γιαμπερέ θα είναι σε άλλο ένα παιχνίδι στο κέντρο της άμυνας, παίρνοντας θέση μάχης δίπλα από τον Ινιάκι Αστίθ. Ο Γάλλος στόπερ ήταν θετικός στο ματς με την ΑΕΛ, ένα 90λεπτο που ήταν σε αδρές το καλύτερό του από τότε που ήλθε στον ΑΠΟΕΛ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπόι Βάτερμαν και στα άκρα της οπισθοφυλακής θα πάρουν φανέλα βασικού οι Ζίφκο Μιλάνοφ (δεξιά) και Ρομπέρτο Λάγο (αριστερά). Δύο σταθεροί σε απόδοση ποδοσφαιριστές. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στην καρδιά του κέντρου και δη τον παρτενέρ του Ρότζερ Κάνιας.

Μία επιλογή είναι ο Κώστας Αρτυματάς, ενώ υπάρχουν άλλοι δύο που προέρχονταν από τραυματισμό. Ο λόγος για τους Βινίσιους Ολιβέιρα και Λορένζο Εμπεσίλιο. Από εκεί και πέρα, στο δεξιό άκρο του κέντρου θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας  και στην αντίθετη πλευρά θα προτιμηθεί όπως όλα δείχνουν ο Βάντερ Βιέιρα.

Εάν ο Βραζιλιάνος μείνει στον πάγκο, τότε ο Νταβίδ Μπαράλ θα είναι στις πτέρυγες και παρτενέρ του Πιέρου Σωτηρίου στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο. Υπάρχει και η λύση του επιτελικού μέσου Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το προηγούμενο ματς του Τσιρείου με πρόβλημα στο πόδι. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ. Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα (16:00) στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή: Πάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Αστίθ, Γιαμπερέ, Άδωνη, Κάνιας, Βινίσιους Αρτυματάς, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Βάντερ, Μπερτόλιο, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

Νέα προπόνησης: Στην προπόνηση οι Μερκής και Εφραίμ ακολούθησαν ασκήσεις γυμναστηρίου και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2016-2017. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ, το μαθητικό 10 ευρώ και το παιδικό 1 ευρώ. Ταμεία θα ανοίξουν και στο γήπεδο από τις 14:30 έως τις 16:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ