aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: «Βόμβα» ο ΑΠΟΕΛ με Χατζηθεοδώρου!

Πόλο: «Βόμβα» ο ΑΠΟΕΛ με Χατζηθεοδώρου!

Στην ενεργό δράση για λίγες εμφανίσεις με την ομάδα πόλο ανδρών του ΑΠΟΕΛ επιστρέφει ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου! Ο Έλληνας κορυφαίος διεθνής περιφερειακός, που μεσουράνησε στις δεκαετίες του 1990 και του 2000 (μέχρι και το Λονδίνο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012) θα βρεθεί ξανά ως παίκτης στην Κύπρο και σε έναν από τους λαοφιλέστερους συλλόγους της χώρας.

Ο πρώην προπονητής των Εθνικών ομάδων των Εφήβων και των Νέων Ανδρών, είχε βρεθεί και πέρσι στην Κύπρο για τουρνουά που είχαν διοργανώσει οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ και πλέον θα συμμετέχει ως αθλητής της ομάδας με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος στην Κύπρο. Ο διεθνής αθλητής θα αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια του δεύτερου γύρου, πιθανότατα με αντιπάλους το ΝΟ Μέσα Γειτονιάς και το ΝΟ Πάφου που είναι οι δυνατότεροι αντίπαλοι (και πρωταθλητές των δύο τελευταίων ετών).

«Έχοντας αναπτύξει πολύ καλή σχέση με τους ιθύνοντες της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, μου ζήτησαν να αγωνιστώ με τα χρώματά του για να βοηθήσω στην ανάπτυξη του κυπριακού πόλο. Δέχτηκα με χαρά την πρόταση, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμάζουμε μαζί με τον Μάρκελλο Σιταρένιο ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό για μικρά παιδιά, το οποίο ευελπιστούμε να βοηθήσει πολύ την Κύπρο. Είναι μια χώρα στην οποία το άθλημα αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και ο καθένας από τη μεριά του βοηθάει με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί», δήλωσε στο waterpolonews.gr ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ