aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠόλο: Σέντρα στον δεύτερο γύρο

Πόλο: Σέντρα στον δεύτερο γύρο

Με τρεις ενδιαφέροντες αγώνες ανοίγει η αυλαία του δευτέρου γύρου στο παγκύπριο πρωτάθλημα πόλο. Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, θα αντιμετωπίσει σήμερα εκτός έδρας (17:15), τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας. Διαιτητές: Άλκης Αλκιβιάδης, Χρίστος Κουππάνος.

Ο επικεφαλής του πρωταθλήματος θέλει να δραπετεύσει από την πρωτεύουσα με τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο δεύτερος στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ, αγωνίζεται αύριο κι αυτός εκτός έδρας με τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού (14:15) και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Διαιτητές: Δώρος Φιλίππου, Ανδρέας Βεντούρης.

Οι γαλαζοκίτρινοι πραγματοποιούν μια πολύ καλή πορεία και θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη και παράλληλα ελπίζουν σε παραπάτημα της Μέσα Γειτονιάς, για να ξαναμπούν στο παιγνίδι του τίτλου.

Η τρίτη αναμέτρηση, η οποία θα γίνει επίσης αύριο, είναι αυτή ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Πάφου και τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου (14:15), με τους γηπεδούχους να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Διαιτητές: Άλκης Αλκιβιάδης, Γιάννης Σούλλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ