aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολλοί μνηστήρες για τον Βούρο

Πολλοί μνηστήρες για τον Βούρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου. Ο νεαρός αμυντικός, που είχε μια πολύ καλή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και διατηρεί συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους μέχρι το 2020. Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί τα δημοσιεύματα από Ελλάδα, Ισραήλ και Ολλανδία περί ενδιαφέροντος για τον 23χρονο Ελλαδίτη. Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γκρόνιγκεν και Παναθηναϊκός είναι μερικές από τις ομάδες που φέρονται να καλοκοιτάζουν την περίπτωση του Πραξιτέλη.

Διαβάστε επίσης: O ΑΠΟΕΛ έκοψε τις παλιές κακές συνήθειες

Στον ΑΠΟΕΛ πάντως πιστεύουν στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο το υπεράριθμο ρόστερ σε κοινοτικούς, θα αναγκάσει τον Μπαλταζάρ να «κόψει» κάποιους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και στο ενδεχόμενο που εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα έλεγαν όχι σε δανεισμό του, αφού το νεαρό της ηλικίας του, σε συνδυασμό με την καλή παρουσία του στον ένα χρόνο του στον ΑΠΟΕΛ, αποτελούν μια «ιδανική» υπό τις περιστάσεις λύση.

Διαβάστε επίσης: Bάζει υπογραφή στη νέα του ομάδα ο Μακρής

Επί του παρόντος ωστόσο καμία επίσημη πρόταση ή ενδιαφέρον δεν εκδηλώθηκε προς τους πρωταθλητές, που όπως κατ’ επανάληψη έχουν δηλώσει όταν και εφόσον υπάρξει πρόταση που θα ικανοποιεί τα θέλω της εταιρείας δεν θα πουν «όχι». Ειδικά όπως είναι διαμορφωμένα τα μέχρι τώρα δεδομένα στο ρόστερ των πρωταθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ