aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολλές εκπλήξεις για τη γενέθλια μέρα του ΑΠΟΕΛ

Πολλές εκπλήξεις για τη γενέθλια μέρα του ΑΠΟΕΛ

Mέσω ανακοίνωσής τους, στις επίσημές τους ιστοσελίδες οι διοικήσεις της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ και του Σωματείου ενημερώνουν για το ετήσιο γενέθλιο πάρτι των “γαλαζοκιτρίνων”.

Αναλυτικά:

“9 Δεκαετίες ζωής συμπληρώνει φέτος η ομάδα μας και ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά τις εορταστικές του εκδηλώσεις με μια μέρα αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας και ειδικά στους μικρούς του φίλους.

Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ μας.

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ διοργανώνουν το Σάββατο 05/11 στον περιβάλλοντα χώρο της κλειστής αίθουσας «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», το ετήσιο BIRTHDAY FAN DAY για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

Σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσετε από κοντά όλους τους ποδοσφαιριστές, τους καλαθοσφαιριστές, τους φουτσαλιστές και πολλούς άλλους αθλητές της ομάδας μας καθώς και ορισμένα από τα σημαντικότερα αθλήματα του ΑΠΟΕΛ. Θα μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να παίξετε και να διασκεδάσετε με διάφορα παιχνίδια.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για να υπογράφουν αυτόγραφα οι ποδοσφαιριστές μας καθώς και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές των ομαδικών αθλημάτων του Σωματείου μας. Θα υπάρχουν επίσης περίπτερα με χορηγούς στα οποία θα βρίσκονται ποδοσφαιριστές μας για να βγάζουν φωτογραφίες με τον κόσμο.

Για τους μικρούς ΑΠΟΕΛίστες θα υπάρχουν:

– Face painting
– Φουσκωτά παιχνίδια
– Γνωριμία με τα αθλήματα τοξοβολίας, ποδηλασίας, καλαθόσφαιρας από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ
– Περίπτερο για εγγραφή μελών Σωματείου
– Περίπτερο για πληροφορίες και εγγραφή παιδιών στις Ακαδημίες του Σωματείου
– Περίπτερα με φαγητά και ποτά
– Live Link
– Photo Booth
– Επίδειξη Free Style Football

Θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου από τους δρομείς του Σωματείου ΑΠΟΕΛ που θα έχουν ως σημείο εκκίνησης, τον χώρο ίδρυσης της ομάδας και ως σημείο τερματισμού, τον χώρο που θα διεξάγεται το Birthday Fan Day.

Το ΑΠΟΕΛ Birthday Fan Day θα ανοίξει τις πύλες του στις 11:00 και θα φιλοξενεί τους φίλους της ομάδας μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα.

Οι αθλητές θα βρίσκονται στην εκδήλωση για αυτόγραφα και φωτογραφίες και τα κεράκια της τούρτας των 90ων γενεθλίων θα σβήσουν στις 13:30 μετά το μεσημέρι στην παρουσία όλων των αθλητών, των προπονητών και των διοικήσεων.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 90χρονα του ΑΠΟΕΛ.

Σάββατο 05/11 από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 στον περιβάλλοντα χώρο της κλειστής αίθουσας «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ