aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολλά τα «πρέπει» για τον ΑΠΟΕΛ, απαντήσεις και στον εαυτό του

Πολλά τα «πρέπει» για τον ΑΠΟΕΛ, απαντήσεις και στον εαυτό του

Πάντοτε ένα παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα είναι δύσκολο, πόσο μάλλον όταν αυτό διεξάγεται στη Λεμεσό. Εάν στη ζυγαριά προσθέσει κάποιος και τις αδυναμίες που εκδήλωσε ο ΑΠΟΕΛ στα πρώτα μέτρα της φετινής διαδρομής, τότε, αντιλαμβάνεται ο καθένας τον πήχη των απαιτήσεων που κρύβει η αυριανή αποστολή των γαλαζοκιτρίνων.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Το dna των πρωτευουσιάνων, εξάλλου, δεν επιτρέπει κάτι άλλο. Δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα για να μπουν σε τροχιά επιτυχιών, να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη, στέλνοντας αυτομάτως πολλά μηνύματα όσον αφορά στη συνέχεια. Ξέρουν ότι διαθέτουν νέα ομάδα, πως απαιτείται σταθερότητα, συνέπεια και μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των τριών γραμμών, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία στην παρούσα φάση είναι οι βαθμοί και τα υπόλοιπα έπονται.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ήδη στο -6 από τον αντίπαλο, επομένως επιβάλλεται να κερδίσει στη Λεμεσό για να διατηρήσει επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας, ανεξαρτήτου εμφάνισης. Καλείται να αποδείξει πως οι δύο ήττες στο ξεκίνημα θα αποτελέσουν μία κακή παρένθεση και, κυρίως, να αποδείξει στον ίδιό του τον εαυτό ότι μπορεί να υλοποιήσει τους φετινούς στόχους. Και η αυριανή μάχη στο Τσίρειο κάλλιστα προσφέρεται. Επιστρέφοντας στη Λευκωσία με τους πρώτους τρεις βαθμούς στις αποσκευές αυτομάτως βελτιώνεται η ψυχολογία και, γενικώς, θα μετρά πολλά οφέλη σε όλους τους τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ