aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠωλήθηκε με €750.000 πρώην υποψήφιος ΑΠΟΕΛίστας

Πωλήθηκε με €750.000 πρώην υποψήφιος ΑΠΟΕΛίστας

Προτού καταλήξει στον Εμίλιο Ενσούε ο ΑΠΟΕΛ για το δεξί άκρο της άμυνάς του, «έπαιξε» στα ρεπορτάζ το όνομα του Χαμντί Ναγκέζ, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις της Ετουάλ Σπορτίβ Σαχέλ δεν επέτρεψαν να γίνει το deal.

Ήρθε ο Ενσούε και τελειώνει η μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ

Τελικά, ο Τυνήσιος διεθνής μπακ θα μετακομίσει σε γειτονική χώρα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, θα καταλήξει στην αιγυπτιακή Ζάμαλεκ και η Ετουάλ Σπορτίβ Σαχέλ, θα βάλει στο ταμείο τις περίπου 750.000 ευρώ, ποσό που ο ΑΠΟΕΛ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να δώσει για δεξιό ακραίο αμυντικό.

Ο Πολιακόφ, ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ!

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έκανε πριν από αρκετές μέρες προσφορά ώστε να αποκτήσει τον Ναγκέζ που θα δώσει το «παρών» του στο Μουντιάλ της Ρωσίας μαζί με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Όπως ανέφεραν τότε τα ΜΜΕ της χώρας, η προσφορά ήταν ύψους 300.000 ευρώ, αλλά κρίθηκε από τον σύλλογο της Τυνησίας ότι δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις. Στον ΑΠΟΕΛ δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια και λίγες μέρες μετά, συμφώνησαν με τον Ενσούε.

Τα λεφτά του ΑΠΟΕΛ στις κάλτσες του Γκέραρντ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ