aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠώληση Ρόλαντ Σάλαϊ, με… τιμή έκπληξη!

Πώληση Ρόλαντ Σάλαϊ, με… τιμή έκπληξη!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αν όχι το μεγαλύτερο, ο Ρόλαντ Σάλαϊ αποτελεί ένα εκ των μεγαλύτερων περιουσιακών στοιχείων του ΑΠΟΕΛ. Στην πρώτη του σεζόν αποτέλεσε τον τέταρτο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, παρέα με τον Νούνο Μοράις (9 γκολ) και ήταν ο έκτος σε χρόνο συμμετοχής (2.151 λεπτά). Αν και με διακυμάνσεις στην απόδοσή του, στην τελική ευθεία ξεδίπλωσε το ταλέντο του και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Πού ξόδεψε €19.702.060 ο ΑΠΟΕΛ το 2017

Η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είχε δαπανηθεί πέρσι ένα ποσό που ανερχόταν περίπου στα 1.200.000 ευρώ, άρχισε να δικαιώνει όλους όσοι πίστεψαν και επένδυσαν σε αυτόν. Αυτούς που επέμεναν στη μετεγγραφή, έκαναν το ταξίδι στη Βουδαπέστη και απέσπασαν τις σχετικές υπογραφές από την Ακαδημία Πούσκας. Μια συμφωνία που προνοεί συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2021.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζει όνομα το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος»

Στον ΑΠΟΕΛ, δεν έκρυψαν ποτέ το ενδεχόμενο πώλησης του 21χρονου Ούγγρου, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να αφήνει μάλιστα προσφάτως ανοικτή την παραχώρηση του διεθνούς παίκτη, με… τιμή έκπληξη! Η αλήθεια είναι πως ομάδες του εξωτερικού έχουν στο μετεγγραφικό τους μπλοκάκι τον Σάλαϊ, τον παρακολούθησαν διά ζώσης και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να «σκάσει» πρόταση στα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Θα εκπλαγείτε πόσα θα πουλήσουμε το Σάλαϊ»

Για την ώρα, καμία προσφορά δεν έγινε για τον Ρόλαντ, ούτε για άλλον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, σε τέτοια θέματα, τα πάντα μπορούν να γίνουν από μια στιγμή στην άλλη από τη στιγμή που διανύουμε μετεγγραφική περίοδο. Πόσο μάλλον, όταν αναφερόμαστε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αξιολογείται και από αγγλικούς συλλόγους, οι οποίοι όταν αποφασίσουν να επενδύσουν, βάζουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ