aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πολιορκούν» τον Γιώργο Εφραίμ!

«Πολιορκούν» τον Γιώργο Εφραίμ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η διακοπή των υποχρεώσεων βρίσκει τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για την «επόμενη ημέρα». Εκτός από την πρόσληψη αρχισκάουτερ, ψηλά στην ατζέντα αποτελεί βεβαίως η διατήρηση στο ρόστερ εκείνων των ποδοσφαιριστών που θεωρούνται βασικοί «πυλώνες».

Το συμβόλαιο του Γιώργου Εφραίμ με τους πρωταθλητές ολοκληρώνεται τέλος της τρέχουσας σεζόν και είναι δεδομένη η επιθυμία των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ να τον διατηρήσουν στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Ο 27χρονος μετά την περσινή σεζόν κατά την οποία σάρωσε τις τιμητικές διακρίσεις, απέδειξε και στη φετινή έως τώρα διαδρομή πόσο σπουδαίος παίκτης είναι και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη αναμένεται πως θα τον καλέσει στα γραφεία της εταιρείας μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ώστε να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε επιθυμία τους είναι το τεχνικό τιμ να «χτίσει» γύρω και από τον Εφραίμ για τις επόμενες σεζόν, θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός, φτάνει η πρόταση που θα πάρει να προβλέπει αυξημένες απολαβές από τις υφιστάμενες (250.000 ευρώ περίπου). Θα ζυγίσει τα δεδομένα και αναλόγως θα πράξει.

Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πως σκάουτερς πηγαινοέρχονται εδώ και μήνες στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν διά ζώσης τον διεθνή ποδοσφαιριστή και πως έκαναν διερευνητική κρούση στον μάνατζέρ του προκειμένου να πληροφορηθούν τις προσθέσεις του πελάτη του. Το νεότερο που προκύπτει;

Προσφάτως, ελληνικός και ελβετικός σύλλογος προχώρησαν ένα βήμα πιο κάτω. Όπως αφήνεται να διαρρεύσει από τον πλευρά του Εφραίμ, έκαναν κρούση στον ατζέντη του. Μια προσφορά που αφορά όλες τις παραμέτρους (χρονική διάρκεια, απολαβές) που άπτονται μιας ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας.

Ασφαλώς, ο κάθε ενδιαφερόμενος σύλλογος θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που επί της παρούσης δεν έχει γίνει. Υπάρχει ρήτρα στο υφιστάμενο συμβόλαιό του που διατηρεί ο διεθνής εξτρέμ και σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ