aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολικές θερμοκρασίες και «ανταλλαγή»

Πολικές θερμοκρασίες και «ανταλλαγή»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολικές θερμοκρασίες θα συναντήσει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αστάνα στο Καζακστάν. Το γήπεδο της ομάδας του Στάνιμιρ Στοΐλοφ έχει κλειστή οροφή κάτι που από βοηθά όταν βρέχει, αλλά όταν χιονίζει, όμως το κρύο θα είναι τσουχτερό.

Για του λόγου το αληθές ο πίνακας που παραθέτουμε πιο κάτω που αναγράφει τον περσινό Νοέμβριο, όπου η θερμοκρασία έφτασε μέχρι τους -17 βαθμούς (την ημέρα)  μέχρι και -27 το βράδυ!

14249162_10210431403648031_1530467702_nΜάλιστα, η Αστάνα έχει προβεί σε «ανταλλαγή» των παιχνιδιών της για τα ημιτελικά του κυπέλλου απέναντι με την Ιρτίς Παβλοντάρ γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Αστάνα και ο επαναληπτικός στις 5 Νοεμβρίου στο Παβλοντάρ.

Όμως, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει η αλλαγή, αφού το στάδιο της αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ μπορεί να κλείσει και να προστατευτεί από το κρύο, τις βροχές και τα χιόνια. Μετά τον επαναληπτικό στις 5 Νοεμβρίου η Αστάνα θα αντιμετωπίσει τους γαλαζοκίτρινους στις 24 Νοέμβριου.

Untitled-1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ