aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολιακόφ: «Η αντίδραση μου στον Μπαλταζάρ ήταν “πως, για ποιο λόγο”»

Πολιακόφ: «Η αντίδραση μου στον Μπαλταζάρ ήταν “πως, για ποιο λόγο”»

Στην Μπάτε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντένις Πολιακόφ. Ο Λευκορώσος αμυντικός σε δηλώσεις του λίγο μετά τις υπογραφές συμβολαίων με την ομάδα στην οποία πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει αν και είχε αρκετές προτάσεις μετά το διαζύγιο με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στη  συνομιλία που είχε με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μετά την οποία αντιλήφθηκε ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα €2.200.000 του Μπάλογκ και η κατάρα που «πολεμά»!

Απόσπασμα δηλώσεων

«Τον Μάρτιο ήρθε νέος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε εξαιρετική σχέση και καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στην Πολωνία, ο προπονητής μου είπε ότι δεν έχει κάποιο παράπονο από εμένα, αλλά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι θα έχω γεμάτη σεζόν, αφού ήρθαν στην ομάδα και άλλοι αμυντικοί. Η αντίδραση μου ήταν: “Πώς; Για ποιο λόγο;” Αλλά στην συνέχεια το συνειδητοποίησα.  Είναι μια κοινή πρακτική στο ποδόσφαιρο, δεν έγινε τίποτα τρομερό. Η ζωή συνεχίζεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ