aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΠοιος θα σκοράρει πρώτος στο «Μπερναμπέου»;

Ποιος θα σκοράρει πρώτος στο «Μπερναμπέου»;

Ρονάλντο, Μπέιλ ή μήπως Αλωνεύτης; Η Hankook Tyres, επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω της σελίδας της στο Facebook, σε προκαλεί να μαντέψεις τον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει το πρώτο γκολ το βράδυ της Τετάρτης (13/9) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Όσοι μαντέψουν σωστά θα μπουν σε κλήρωση και ένας νικητής θα κερδίσει δύο εισιτήρια για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ στο ΓΣΠ, για τη δεύτερη αγωνιστική των Ομίλων του Champions League, προσφορά της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, επίσημου συνεργάτη του ΑΠΟΕΛ και διανομέα των ελαστικών Hankook στην Κύπρο. Ο διαγωνισμός γίνεται στη σελίδα www.facebook.com/hankook.cyprus.

Η Hankook είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως και κατασκευάζει ελαστικά πρώτης εφαρμογής (original equipment), για ορισμένες από τα μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως Mercedes, BMW, Audi κα. Από το 2016 είναι Επίσημος Χορηγός της Ρεάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ