aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠοιος Ολυμπιακός; Ο Άρης!

Ποιος Ολυμπιακός; Ο Άρης!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Για τον ΑΠΟΕΛ το σημερινό παιγνίδι δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους αριθμούς, τη στατιστική ή την παράδοση. Εκείνο που προέχει για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Όλα τ’ άλλα ακολουθούν. Όπως φυσικά (ακολουθεί) και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος επί του παρόντος μπορεί να περιμένει. Τουλάχιστον αυτό λέει και δείχνει ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων και το ίδιο θέλει να σκέφτονται και οι ποδοσφαιριστές του.

Αναμφίβολα, θέλοντας και μη, κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού όλων βρίσκεται ο θρύλος του Πειραιά, εντούτοις εκείνο που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί, αφενός για να καλυφθεί η χασούρα από το «Χ» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αφετέρου για να πετάξει η αποστολή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τον δεύτερο αγώνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχει όμως και ένας λόγος ακόμα: Για να εκμεταλλευτεί τυχόν παραπάτημα της ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση. Είπαμε, όμως, εκείνο που έχει σημασία είναι η νίκη, ως επίσης και απόδοση ανάλογη του (αγωνιστικού) βεληνεκούς και της ποιότητας του ρόστερ του. Γιατί έχει επίσης σημασία να ταξιδέψει στην Αθήνα με μια μεστή και γεμάτη εμφάνιση.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κρίστιανσεν θα ακολουθήσει την… πεπατημένη σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα κι αυτό είναι συνυφασμένο με τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης. Οπόταν γίνεται ηλίου φαεινότερο πως για τον ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιγνίδι με τον Άρη η νίκη είναι must για περισσότερους από έναν καλούς λόγους.

Άλλωστε, στον Άρη περιμένουν πώς και πώς το παιγνίδι με τους γαλαζοκίτρινους για να δώσουν κι αυτοί τις δικές τους απαντήσεις και να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Ένας λόγος παραπάνω για να έχουν τα μάτια δεκατέσσερα οι πρωταθλητές και όποιοι έντεκα κληθούν ν’ αρχίσουν τον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ